1 entry daha
  • kadıköy atlantis sinemasının önündeki kitapcıda 5 milyona satılıyodu bu. böyle heryere dizmişler. üç beş yerede asmışlar, papazın kızı 5 milyon diye. gayet masum (pinti) düşüncülerle aldım kitabı, okumaya başladım ve bitirdim. çok pişman değilim okudum diye. hatta okuduktan sonra hala düşünüyorum:
    kitap 180. sayfadan 200. sayfaya atlamış halk arasında buna baskı hatası diyolar, ama ben kendi kendime "yok oğlum basma kısmı doğruda hata mata yok gayet iyi bastılar " diyorum
    bu papazın kızı (dinine bağlı) en son dua ediyodu (170li sayfalar) sayfayı bi çevirdim londrada bi sokağın köşesinde yatıyo üstünde siyah bi gecelik hafıza gitmiş ( yüksek tahminlerime göre bu kızı kayıp 20 sayfada biri.... o ara.) kitabın en kilit noktasıda o 20 sayfa zaten. üç gün düşündüm acaba buna noğoldu diye hala da düşünüyorum. kafamda tasarladıklarımdan 5 tane romana tema çıkar. aklımca kar ettim 5 milyona kitap aldım üç gündür düşünüyorum ve böyle devam ettikce sanırım gidip düzgününü alıcam almazsam sıyıracam. 5 milyonda kapak olacak.

    sonuç: papazında .... kızınında.......
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap