269 entry daha
  • an itibariyle aydınpınar köyünden bildiriyorum. istanbul'dan kalktım buraya geldim. onun için gelmedim tabi aile ziyaretine geldim düzce'ye gelmişken de uğramak istedim sohbet ederiz diye.

    neyse köyü bulmak kolay zaten biliyorum da köyde adamın evini nasıl bulacağız diye düşünüyordum. bu saatte de gelinmezdi belki ama çoluk çocuk ancak rahat verdi ben de yeni gelebildim.

    köyün saat 22:30 olmasından dolayı yolları bomboştu. birine sormam lazımdı ama. arabayla giderken gördüğüm ilk insan kafasında kapşonlu bişey olan biriydi. erkek gibiydi karanlıkta yanaştım yanına camı açtım. baktım saçsız bir kadın ama kafasında kapşonlu bir şey var erkek sanmıştım. kadın tabi korktu sanırım hızlandı gitti merhaba dememe aldırmadı. burdan kendisi eğer okursa özür dilemek istiyorum.

    az daha ilerledim bir motosiklet geliyor. dedim selamun aleykum. durdu hemen sağolsun. abi dedim hasan mezarcının evi nerde. adam çok güzel tarif etti 2. köprü dedi ama ben 3 veya 4 ten geçtim karşıya. neyse tarife göre muhtemel birkaç ev belirledim. hangisi bilmiyorum. derken evlerin birinden bıyıklı bir dayı çıktı. dedim abi hasan mezarcının evi hangisi. plakaya bakıyor sen istanbul'dan mi geldin dedi. evet ama buralıyım diyince yumuşadı biraz.

    komşusuymuş meğer. yurtdışında dedi hasan mezarcı. dedim sık sık gidiyor mu böyle. ne zaman gelir falan. arabası kapının önünde olduğuna göre gelir yakında dedi. arabası şu mu dedim. beyaz bir mercedes a180. 27 plaka.

    sonra etrafa bakındım biraz şimdi köyün girişinde çektim arabayı bekliyorum belki gelir falan diye. herhalde devlet bahçelinin istanbula girişi gibi bir konvoy ile falan gelir sanırım. arkada muritler falan.

    köy de çok şirin bu arada. buralarda şelale alabalık tesisi falan bir sürü mekan var güzel. belki ondan etraf yabancı plaka özellikle 06 plaka araba dolu. birkaç tane de 59 gördüm. bi de ben 34.

    umarım bir sonraki sefere evde olur mesih amca.
510 entry daha
hesabın var mı? giriş yap