2 entry daha
  • sitede hicbir $ekilde ogrenci numaralari, ve bu numaralarin kar$iligi olan ki$ilerin ozel bilgilerine nereden ula$ildigina dair bilgi bulunmamasi du$undurucu. odtu'yu bildigim kadariyla da bu bilgilerin oyle bilgi i$lem'den printer ciktisiyla edinildigini zannetmiyorum. ki "yapan eden" $ahsin gecmi$ini izleyince de aklimda parlak lambalar yanivermiyor.

    bir de evlere $enlik bir ozellik var, henuz siteye kayit olmami$ ki$ilerin fotografi elinizde varsa "bende abdurrahman'in fotografi var!" linkine basarak yollayabiliyorsunuz. bakalim sagdan soldan ne zaman fotograf yagacak ba$kalari adina, ya da kayit yaptirmami$ biri kendi rizasi dahilinde olmayan bir duruma kafa mi sallayacak?

    ha yok, biz bunlarin hepsini hesapladik, bak $oyle iznim var, boyle bir sistemim var kimse senin fotografin yerine guanaco fotografi koyamaz, birisi ba$kasinin fotosunu koymak isterse sahibinin mailine mesaj gidip onay gerektirir vs. gibi cali$malari varsa siteye koysaymi$ hazretleri.

    aksi takdirde boyle bir siteye de reklam verene $a$acagimi belirtir, siteden bir kullanici yorumuyla entryme son veririm.

    "eemmmyeeeeeeee neydeeesssiiin???" (bakip bakip hizaya geliyorum)
405 entry daha
hesabın var mı? giriş yap