5 entry daha
  • olm mukemmel video. icinde memleket sevicilik, turkun turkten baska dostu yokturculuk, kardeslik, islam guzellemesi her sey var. youtube'da abone sayisi artan herkesin girdigi yola girmis hayrettin efendi ve tarifi aynen uygulamis. cuneyt ozdemir'in akboylara oynamasi gibi. ayni yontem. turkiye gibi ulke yok, aslinda biz yine de en iyisiyiz dusuncesi empoze edilmeye calisilmis.

    oncelikle video kurgudur degildir orasi farketmez. (bu arada essek gibi kurgu da neyse) bu adam 29 yasinda bu bilgi birikimle abd'de homeless olmayi basarabilmisse bravo. 10+7 bin dolarla abd ye gidiyorsun, lan 1 yil icinde paylasimli oda da mi bulamadin? turk mahallesine gitsen bile bir sekilde bulurdun. adamin aldigi egitim, ne is yaptigi falan belli degil, florya'da konforu biraktim diyor, konfor dedigin kime gore neye gore ve nasil bir konfor?

    hayir bari kurguladin, duzgun kurgula, adam muhabbete direkt "abd hic gorundugu gibi degil" diyerek basliyor asasdafas
    tam "madem abd kotuymus e baska ulkeler var" diye dusunecegin anda da "avrupa da ayni, e ben ispanya'daydim orasi da kotu issizlik var" diyor evsiz memed. e memed efendi, ispanya'da da abd'de de tutunamadiysan sorunu biraz kendinde arama vakti gelmis olmasin? gerci siktir et, sen prezentabl goruntunu muhafaza et, anneni ara falan. yazacaginiz senaryoyu siksinler.

    homelesslar genelde, odenemeyen banka kredileri, uyusturucu, kumar vs gibi bir anda elde avuctakini kaybederek homeless oluyorlar. homeless ne aq evsiz iste. bu elemanin belki psikiyatrik bir sorunu var vs bilemeyiz. tabii bu dediklerim video kurgu olmadigi takdirde gecerli olan tezler.

    ama gelip de sosyal medya deneyi bidibidi diye turkiye guzellemesi yapip batiyi bokladiginda aklima bagzi kisiler geliyor ve samimiyetini sorgulatiyorsun ve popularite kaygindan dolayi kendini gulunc duruma dusuruyorsun hayro efendi, luzumsuz isler bunlar.

    goc etmek hakkinda bir kac not:

    abilerim ablalarim, sevgili kardeslerim. tr'den inanilmaz bir beyin gocu karsitligi var. bunun sebebi sizin gibi parlak zihinlerin tr'de kalmasini istemek ve tr'ye yararli olacaginiz dusuncesi degil. hukumetin sizin goc etmenizi istememesinin sebebi cebinizde bulunan (ya da ailenizin size verecegi) 3 kurus para. cebinde az da olsa parasi olan adam goc ediyor, terkediyor bu ulkeyi. cunku o paraya dahi muhtaclar. ve ekonomiyi sizin gibilerin dondurdugunu, sizin beyaz yaka olarak calisip para harcayip bu donguye en buyuk destek veren oldugunuzu biliyorlar. adamlarin tek derdi bu. cunku sizden aldiklari vergi gelirleri kesilecek. bunu kaybetmek istemiyorlar. mitinglerde hulooog diyen kitlenin bir sike derman olmadiginin farkindalar. o kitleden sike surulen tayfa da yarattiklari saadet zincirinin icinde zaten ve bekalari/davalarinin devami icin sizin bizim benim o piramidi en alttan beslememiz bekleniyor. ulke zindana donmus, dunyayla entegrasyonumuz kesilmis (adamlar trt'de birilerinin cebi dolsun diye eurovision'a katilimi bile yasakladilar lan) goc etmeyecegiz de ne yapacagiz? adamlarin son caresi iste boyle karsi tarafi aptal yerine koyar gibi youtube maymunlarina propaganda videosu cektirmek. buna alet olanlarin da, gercekleri carpitanlarin da yatacak yerleri yok.
184 entry daha
hesabın var mı? giriş yap