46 entry daha
  • eğlenceli aksiyon beklentim birikmiş. gideyim bi göreyim dedim. ulan biraz da kaliteli, biraz da güzel bi mevzuyla tamamdır dedim kendime..serde türklük var. yıllarca yeşilçam’a bulanmışım cebren ve hile ile. biraz aşk istiyor insan. biraz da ondan olsun..

    e ulan çıkışında kendimi bi dikizledim ki, sanki kendi filmini kendin yarat olmuş. gayet de eğlendim, zaten süper bir kalite beklentim yoktu. yeter şartta bi kalite gözümlendi. aşk desen tamam. “karımı, kızımı kaçırdılar” geyiği pek bi klişe ama o kadar klişe kalaması zaten bırakmışım en başta. helal ettim verdiğim parayı j.j abrams’a

    spoiler

    filmde laurence fishburne'ün hain olduğu imajının girdabına girmemin akabinde içimde tarifsiz bir sıkıntı...
    “yok..” diyorum kendi kendime, “olamaz..”
    “o morpheus..böölesi bir denyoluğa, böylesi bir kalleşliğe alet olamaz.”
    bi yandan kendi kendime alem göt olmuş diyorum, öte yandan perihan savaş’ı sarsan ibrahim tatlıses gibi silkesim var laurence fishburne’ü..”haaaayır...değilsiinnn..o sen değilsiiiiin”

    ama allahı var j.j.abrams fena ters köşeye yatırdı hani. laurence da nası şerrrefsiz gibi oynuyo. morpheus da olsa insan bi kin güdüyo antrede. ama neticesine dikiz ettiğinde gururla doluyor yüreğim. morpheus yine kahraman, morpheus yine doğruluğun dürüsütlüğün insanı..her ne kadar parsayı neo kılıklı ethan kaldırdıysa da.

    spoiler
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap