10086 entry daha
  • aldığı kiralık oyuncuların tamamının satın alma opsiyonu da vardı. belki beşiktaş bütçesine göre yüksekti lakin günümüz dünyasında ffp'nin arkasından bir şekilde dönülürdü. hadi talisca'da 20 milyon satın alma opsiyonu vardı ve çok fazlaydı kabul de aboubakar'da 10 milyon euro satın alma opsiyonu vardı. biz almayınca ne oldu ? porto yeni sözleşme imzalayıp 50 milyon euro serbest kalma maddesi ekledi ki adam sakatlanmasa bir premier lig takımına giderdi zaten o bedele.

    e zamanında sözleşmeli aldığın oyuncuları da üç otuz paraya sattın. marcelo, fabri, tosic, sosa, babel... üstüne gönderdiğin adamların yerine aldıklarının maliyetleri elde ettiğin bonservis bedellerini geçip katladı bile peki takım ne noktaya geldi ? bunun sorumlusu babam mı ?

    lens'e 6 milyon euro bonservis, ljajic'e (ki hakeden tek adam sanırım), 8 milyon bonservis, n'koudou 4.5 milyon euro bonservis...

    peki feda döneminde en yüksek maaş diye belirlediğin 1.5 milyon euro limiti ne oldu ? ne oldu da sattığın adamlar sonrası gelen pepe'ye, negredo'ya 4 milyon euro üzeri maaşlar verdin ?

    e arkadaş gelirinin yanına giderlerini koyuyorsun, üstüne bonservisi yüksek diye almayıp kaçırdığın adamların bugünkü değerlerini koyuyorsun, her türlü zarardasın...

    aslında bir kulüp nasıl yönetilir ve yönetilmezin örneklerini çok güzel verdi ve gitme zamanı da geldi geçiyor artık.

    edit: zamanı çok geçirmeden gitti, (bkz: yaza yaza düşürdüm hükümeti)
842 entry daha
hesabın var mı? giriş yap