15 entry daha
  • didem soydan’ın burnunu törpüleyip bırakmış gibi görünüyor. milimetrik dahi olsa bir kavis yok, burun ucu hiç kaldırılmamış. üstelik bu kadın sarışın mavi gözlü bir manken. hafif kavis hafif kalkıklık eminim şimdiki halinden daha çok yakışırdı. törpülenip bırakılan her burun tabi ki iddialı değil doğal durur.

    asıl maharet hem iddialı hem doğal burun yapabilmekte. yani baktığınızda hem o kişi o burunla doğmuş gibi düşünmelisiniz hem de burnu kusursuz görünmeli. kusursuz ve iddialı duran herşey yapmacık değildir. doğal durması için de dümdüz burun yapmak bence maharet değildir.

    halil söyletmez’in burnunun düştüğü, didem soydan’ın burnunun ucunun zaten hiç kaldırılmadığı göz önünde bulundurulacak olursa; kavisli ve kalkık iddialı bir burun isteyenlerin tercih etmemesi gereken bir isim olduğunu düşünmekteyim.

    azıcık törpülesin bıraksın diyorsanız, minimalistseniz, radikal değişiklik istemiyorsanız düşünülebilir ama bunu da herkes yapabildiği için bu kadar para vermeye gerek var mı emin değilim
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap