1 entry daha
  • bsl'nin ilk haftasi sona erdi. her maci seyretmek imkansiz olsa da birkac maca ara ara bakma firsatim oldu,

    dikkat cekenler:

    galatasaray gecen seneki kadrosu ile cok iyi is basarmisti. butcesine gore bayagi dinamik bir takim kurmuslardi. bu sene nigel hayes zalgiris'e gitti. onun yerine whittington geldi. whittington geldi. whittington da galatassaray'a cok katki saglayacak gibi.

    bu haftaki macta turk telekom'a yenildiler ve cok daginik gozuktuler. zach auguste hic oynamaya gelmemis. tripten tribe girdi. ben moore cok enerjikti. bu senenin yukselen degeri olabilir galatasaray icin. lazeric jones kotu bir tercih gibi durdu ilk macta. harrison yine iyiydi. genel olarak henuz ritim bulamamis galatasaray. turk telekom cephesinde rj hunter bayagi iyiydi. eger boyle oynayacaksa euroleague yapabilir. wiltjers pek uyum saglayamamis.

    pinar karsiyaka sezona rahat basladi. tabi teksut bandirma'nin son anda ligde kalamsiyla cokta guclu bir ekip kurulamadi. yabanci oyunculari cok kotu gozuktu bu macta. ama alperen sengun, berke atar onemli dakikalar aliyorlar. bu sene hep merakla izleyecegim takimlardan biri olacak.

    pinar karsiyaka ise ufuk sarica'nin donusuyle bambaska bir takim oldu. amath mbaye direk kalite getirmis, jordan morgan da bandirma'da oynarken de cok iyiydi. genel olarak yabancilari cok iyi. pinar karsiyaka'da da onuralp bitim'in performans artisina bakmak lazim. muhtemelen onuralp icin olabilecek en iyi yer.umarim o seviyeyi atlar ve cok onemli bir skorer olur. karsiyaka'da zaman zaman adem bona'yi da rotasyon da gorsek cok iyi olur.

    darusaffaka tekfen'de kartal ve dogus'un performasnlari onemli. ikiside 5sayi 5 rib 5 asistin ustunde bitidi maci. sezonu bu segmentte gecirmeleri onemli. tabi daha fazla sayi atmalari lazim. 9-5-5 ortalamalarla oynasalar mukemmel olur. zaten guard acigi var ulkede.

    anadolu efes'te tolga gecim ve yigitcan saybir performasnlari onemliydi. tolga gecim zaten euroleague rotasyonunda ligde ise takimin surukleyicisi pozisyonuna evrilmeli. yigitcan ise bu sene basindan beri cok enerjik ve ozguvenli. bu maci da 10 sayi 5 rible bitirdi. bsl'de dakikalari artmali. 15 dk civari oynadi, ortalama 25 dk oynamali ligde.

    fenerbahce cok rahat gecti itu'yu, pek konusulacak birsey olmamis.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap