2 entry daha
  • sitesinde "uluslararası çeviri platformu" tarafından en iyi çeviri bürosu seçildiği iddia edilen oluşum. google'a tırnak içinde uluslararası çeviri platformu yazıp aradığınızda, sadece boğaziçi tercüme'nin sitesinin çıkmasıyla beni ikna etmeyi başarmıştır.

    bir üstteki entry'de aldığı iddia edilen türkiye ödülleri hakkında da net bir bilgiye ulaşmak mümkün değil. parayı basıp ödülü almak gibi bir işlem söz konusu olabilir. seçim süreci, katılım kriterleri, başarı kriterleri, ödülü kimin verdiği gibi şeyler yok. "türkiye ödülleri" yazıp aradığınızda karşınıza muhtelif tarihlerde aynı şablonla verilmiş türkiye ödülleri çıkıyor. boğaziçi tercüme ödülü 20 ağustos 2019'da alırken, istanbul times gazetesi aynı ödülü 1 mayıs 2019'da alabiliyor. özeller gıda diye bir firmaya da vermişler, o da ödül hakkında herhangi bir bilgi paylaşmamış. hatta aynı ödül eylül ayında da azerbaycan'da verilmiş. bunun dışında, yılın en iyi saç ekim merkezi gibi fantastik ödüller de var ama hangi kategorilerde kimlerin ödül aldığını göremiyorsunuz. herhangi bir saygın medya organında da bu ödüllerden bahsedilmemiş. dinamik bitlis gibi yerel haber sitelerinde falan çıkıyor. st clements üniversitesi ne kadar üniversiteyse, bu ödül de o kadar ödül anladığım kadarıyla. zaten yukarıda verilen linkte de ilan yazıyor. yani gazete haberi değil, reklam:

    https://eksiup.com/p/h6261876k6t8

    firmanın aldığı diğer ödüller ise sikayetvar.com sitesinde sergileniyor. şahsen benim de kendilerinde 2015 yılından yaklaşık 1500 liram vardır. ödülü o parayla almamışlardır umarım.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap