40 entry daha
  • şikayetvar.com üzerinden yapılan şikayetler şu anda haklı olan müşterilerin şikayetlerdir, ve yargıtayın kararı ile de davalarda kovuşturmaya yer olmadığına dair sonuçları vardır.

    bir çok firma gelen şikayetler doğrultusunda zamanında bu şekilde davalar açtı ve red yediler. şikayetvar.com ise hala yayın hayatına devam etmekte.ki zaten tüketicilerin yazdıkları şikayetler site yönetimi tarafından hukukçularla beraber redaktör edilerek yayınlanmaktadır. kanuna,hukuka uygun ifadelerle firmalara iletilmekte ve yayınlanmakta.gerekli görüldüğü durumlarda cümleler kesilerek çıkarılmaktadır.

    bırakınız savcılığa suç duyurusunda bulunuyorsa bulunsun,haklı bir sebebi kesinlikle yok size o açılan dava üzerinden delilleri sunarak kendinizin bu sürede yıprandığını ve maddi olarak da zarar gördüğünüzü belirterek avukatlık ücretinizi dahi karşı tarafa yıkabilirsiniz yeter ki yaşananların doğruluk payı ve delilleriniz olsun.

    tüketicinin anayasal haklarından olan şikayet etme hakkına göre her türlü vasıta yolu ile şikayet iletmek tüketicinin hakkıdır. bu kanunla bellidir.

    şikayetin kaldırılması yönünde bu şekilde firmaların tehditlerine,korkutmalarına göz yummanızı tavsiye etmiyorum.dava açmaya çalışıyorsa bırakın açsın mağdur konumundaysanız bu sizin yararınıza olur,harç ödemelerinden kurtulmuş olursunuz en azından.

    tabiki de gerçekten firmayı karalamadığınızı itibar zedelemediğinizden eminseniz.görüyoruz ki kendini bilmez uyanık bir site yönetimi siparişleri göndermeden gelen paraları değerlendirme durumunda. bu firmayı net olarak şikayet etmenizi tavsiye ediyorum.

    ve son olarak eklemek istiyorum ki şikayetvar.com iyiki var... arabuluculuk konusunda değerli olan bir sitedir.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap