2 entry daha
  • söylemleri, fikirleri, inandıkları veya inanmadıkları ile ilgilenmiyorum. (kesinlikle karşı da değilim) fakat oturuşu, konuşması, üslubu, mimikleri ve şivesiyle birlikte damaklarda keçi peyniri tadı bırakan; izlemeye başladıktan 15 dk sonra üzerinize buram buram ahır kokusu sinmesine sebep olan, bir garip cahil itici genç adam.

    ateistleri müslüman etmek için, bunu ateizm derneği başkanı falan yapmaları yeterli. düşüncelerini klasik cahil bir selefi gibi sünni gibi ifade eden, saygısız ve seviyesiz bir varlık.

    yakup deniz gibi kendini yetiştirmiş güzel bir anadolu insanı ile yaptığı programları izlerken, mecburen maruz kalmasak o kadar iyi olur ki... (farkındaysanız şive, yöresel ağız falan sorun değil. yakup abi itici gelmiyor)

    umarım bunları okur ve her zaman yaptığı gibi at dişleriyle ağzını yamulta yamulta gevşek gevşek "beğenmiyoğsanıi izlemeyin gardaşımnıhey" demek yerine, insanca bir üslup sergilemek için gayret gösterir; karşısında kökten dinci veya siyasal islamcı bile olsa, insana saygı kapsamında gönülleri fetheder.
159 entry daha
hesabın var mı? giriş yap