3 entry daha
  • kural kaide thy çağrı merkezinde bilet alınırken hele ki business bilet alınırken (mil falan fark etmez) söylendiyse, "bakın sırbistan'ın böyle bir politikası var" dendiyse, sorumlu kişi yolcudur. fakat söylenmediyse kesinlikle thy'dir. hatta çağrı merkezindeki kişi bu durumu söyleyip bilet satmamalıdır. diyecek ki "x bey/hanım, sırbistan pasaport polisi aynı pnr kodlu olmayan gidiş-dönüş biletiniz varsa, sorun çıkartacaktır". ha şimdi diyeceksiniz ki, satışçı "bu adam belki başka ülkeden belgrad'a gelip öyle dönecek, orada böyle bir kural yok ya da var olan biletini değiştirecek" o da işte müşteri memnuniyeti denen şey oluyor. sen müşterini mağdur etmemek için "x bey/hanım, eğer sırbistan'a istanbul'dan gelecekseniz, aynı pnr kodlu gidiş-dönüş biletiniz olmalı" demeli. her şey satış değil. ama müşteri hala almak isterse, bu artık bilet satanın sorumluluğunda değildir.

    sırbistan'ı bilmem ama, italya yunanistan ingiltere gibi ülkelere gittim. hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. ki ingiltere gibi kılı kırk yaran, uçak kapısına gelmeden önce 8676768 kez kontrol eden bir ülke bile bunu yapmıyorsa, sırbistan kim köpek amk?

    ulan şu dünyada gerçekten insan gibi hissettiğim anlardan biri, iki şengen ülkesi arasında geçiş yaparken kimsenin pasaport kontrolü bile yapmadığı andı...
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap