9 entry daha
  • bizim johannes te evsiz mesela.

    gel anlatayım.

    bizim köyde hayvan gibi yağmur yağdığı bir gün otostop çeken kızıl saçlı bir almandı johannes. durdum aldım onu arabaya, gideceği 2km. iste öyle tanıştım johannesle. eve çağırdı gel bira içelim diye. olur dedim girdim. ev flüchtlingsheim gibi belediyenin göçmen evlerinden. 2 oda, 1 salon evin 1 odası johannese aitti. odası bit pazarı gibi kitaplar, plaklar 3 bisiklet vs vs. salonda 1 tek yemek masası vardı. bulaşık ve çamaşır makinası belediyenindi ve ev hayvan gibi pisti. johannes benimle yaşıt 40 yaşında bir almandı. bu pink floyd çalınca ooo hastasıyız kamil dedim. pink floyd bruder olduk yani asfaf.

    johi 4 kardeş, annanesi ressammış hatta danimarkadan göçmüş büyük büyük dedesi. ailesi johannes'i evden atmış. bizde kimse evladini sokağa atmaz, cü ku herkesin evladı zeki ve değerlidir almanlarda acıma yok bu konuda. sana yeterince baktık siktir git demişler. mekanik teknisyeni johannes çalışmıyormuş. belediye aylik 400€ ve ev yardımı yapıyormuş. yahu bizim yamyam çomarlar daha çok alıyor johi nasıl oluyor demedim! neyse..

    ehliyetini kaptırdığı için işe gidemiyor johannes, burada araba çok önemli. kendisi alkolden dedi ama öğrendiğim kadariyla uyuşturucu ile yakalanmış ve 4000€ ödemesi lazımmış. 1 yıldır yaşadığı bu boktan hayattan sıkılmadın mı diye buna algı yapmaya başladım. adamın tek yaptığı sarma sigara içip bütün gün roman okumak. yardim parasi gelincede hayvan gibi içmek.

    gel zaman git zaman çöp karıştırırkene gördüm johannesi, boş şişe aradığını tahmin ediyorum. buna çalışması gerektiğini hayatın böyle devam etmesinin iyi olmadığını söyledim. bu yine ehliyet falan filan dedi, bisikletin var onunla git işe, 3 5 ay calis ehliyetini alırsın dedim. ne biçim almansın nerede alman disiplini deyince orta parmak yapip sikeyim alman disiplinini demişliği bile var.

    en son 1 ay önce gördüm, heyy pink floyd bruder diye seslendim bisikletle karşılıklı gelirken. çalışmaya başladığını söyledi. afferin lan adam oluyon dedim...

    evet bencede siktir git tr ye!

    yaa o degil de adamlar hiç gitmedikleri, hiç tanımadıkları, hiç görmedikleri yerler hakkında oturduklari yerden video izleyip, sikko yazilar okuyarak yargı dağıtıyorlar. ben de bu cahil özgüveninden istiyorum..
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap