• değişik segmentlerdeki 0km arabaları birarada epey bir özelliklerine göre gayet detaylı olarak karşılaştırabilmek üzere çıktığım yolda bulduğum en iyi site (daha iyilerini biliyorsanız bir mesaj kadar uzağınızdayım*)

    fakat aradan 5 dakika geçince o ana kadar ne arandığını unutup, tüm arama kriterlerini sıfırlayıp başa dönüyor tüm ayarlar. neden böyle salak bir yola gitmişler anlamadım

    üyelik ve beraberinde arama kaydetme özelliği getirseler süper olur

    bir de, her yeni tiklenen kriterde otomatik olarak yeniden arama yapıp o arada 5 saniye bekletmesi adamı yoruyor. bunun yerine: ben istediklerimi topluca işaretleyip bitirince "ara" diyeyim arasın, epey.com da yorulmasın ben de.
  • evlilik arefesinde beyaz eşya karşılaştırması yapmaya çalışıren tesadüfen karşılaştığım ve çok başarılı bulduğum bir site. beyaz eşya karşılaştırması yapmak için bulabildiğim ençok veriyi içeriyorlardı.
    başarılı...
  • arayüzü rakiplerinden iyi, karşılaştırmalar daha detaylı ama cihaz özelliklerinde çok fazla hata mevcut.
  • arayuz ve tasarim gercekten cok guzel. yillarin gezginler.net'i varmis arkasinda. (o degil de o sitenin tasarimi niye 300 yildir ayni, ona da bi el atin bari).

    gel gelelim, teknik ozellikler konusunda doyurucu bilgi verse de mutlak dogru diyemiyorsunuz. o cok can sikici iste. soyle bi sitedeki tum verilen teknik bilgilerin (tv olur, telefon olur) mutlak suretle dogru oldugunu bilse insanlar basucu kaynagi olur yeminle.

    ama oyle kafana gore hz, cozunurluk yazarsan, olan ozelligi yok olarak isaretlersen olmaz iste. ha gayret.

    ekleme: bi de "fiyat dusunce haber ver" butonu ekleyin koseye bi yere, lazim oluyor bana arada sirada. opt. kib. bye
  • özellikle telefon başta olmak üzere birçok elektronik eşya çeşidinde (hatta araba bile var) istediğiniz özellikleri tek tek girerek ürün seçimi yapabildiğiniz internet sitesi. aramayı daralttıktan sonra ürünler arasında kıyaslama yapabiliyorsunuz vefiyatın en uygun olduğu sitelere de sizi yönlendiriyor. oldukça kullanışlı bir site, ileride epey popüler olacağa benziyor ve kesinlikle tavsiye edilir.

    linki de bu: [http://www.epey.com/ http://www.epey.com/]
  • karşılaştırma konusunda ayrıntının dibine vurmuş internet sitesi. ürünleri satan yerde bu sitede verilen detayların yarısına dahi değinmiyorlar. dizüstü bilgisayar konusunda yardımcı oldukları için sahneden teşekkürlerimi sunuyorum kendilerine.
  • ürün detayları konusunda hakikaten aşmış bir site. özellikle cep telefonu konusunda gsm arena ile kapışabilecek düzeyde.
  • bi çeşit yerli gsmarena. üstelik kapsamı sadece gsm değil.

    örneğin iphone 6s, xiaomi mi 4 ve asus zenfone laser 2 arasındaki karşılaştırmayı

    epey.com gözünden http://www.epey.com/…phone-6s-128gb_xiaomi-mi-4-4g/

    gsmarena gözünden http://www.gsmarena.com/…dphone2=7242&idphone3=7474

    şeklinde görüyoruz.

    hangisi daha faideli? (ekran gövde oranı başlığı benim hususiyetle takip etmekten hazzaldığım alan)
  • araba karşılaştırma fonksiyonu da gayet işlevseldir.
hesabın var mı? giriş yap