• orduspor a2 takımında forma giyen 1990 doğumlu orta saha oyuncusu.
  • 5 ocak 1989, brüksel doğumlu türk futbolcu.
  • gaziantepspor'a transfer olmuştur.
  • belçika alt yapilarinda suruyle genç turk oyuncu gordum, çok yetenekliler arasindaydi fakat kariyer konusunda pek umutlu olunan oyunculardan degildi, kirilgandi vesaire. su an geldigi yer gerçekten çalismanin, kurnaz menajerlerden korunup ayni zamanda sizi iyi takimlara yerlestirebilecek ve kariyerinizi yonlendirebilecek durust menajerlere denk gelmenin, biraz da sansin ne kadar onemli oldugunun guzel bir gostergesi. isviçre'ye gitmese belki belçika'da çuruyup gidecekti. gayet de saglam oyuncu olmus. bugun de iki gol çakmis. helal olsun.

    en son saha kenarindan idmanini seyredip ardindan kahvede derbi maçi seyrettigimizi hatirliyorum, kuçucuktu lan. hey gidi hey... tuttugu takimi soylemeyeyim :)
  • tam saha dergisine verdiği röportaja bakılırsa kendisi ilginç hayat hikayesine sahip futbolculardan biri.

    erdem şen-tam saha
  • 10 mayıs 2015 beşiktaş gaziantepspor maçı sonunda direkte patlattığı top sebebiyle lisansı yırtılsın diye yorumlara maruz kalan futbolcu. üzüldüm lan adama, şanssız cidden...
  • samsunspor'la ptt 1. lig'de oynarken o ligde bu kadar iyi değildi. lig-futbolcu uyumu hakikaten doğru. topun daha fazla yere indiği, sahaların nispeten daha iyi olduğu, nispeten daha tempolu bir ligde kendini buldu. semih kaya da kartalspor'da doğru düzgün oynayamazken, oynadığında da yanındaki hamza gezmiş kadar oynayamazken, bir sonraki sezon şampiyon galatasaray'ın rol oyuncularından biri oldu. erdem şen de öyle. geçen sezon samsunspor'dan 6 oyuncu saysan, erdem'i saymazdın. adam buna rağmen üst lige terfi etti. terfi ettiği süper lig takımından şimdi 5 isim say desen, aklına gelen üçüncü isim erdem olur. bizim spor toto'dan bundesliga'ya sıçrasa daha da iyi oynar. öyle bir adam erdem.

    ismini çok geç duyurdu, çok da ilginç bir kariyeri, saygıyı hakeden bir sporcu karakteri var. kesinlikle bu sezonun en büyük , en sempatik sürprizlerinden biri.

    https://www.youtube.com/…atch?v=fofnwlzi_pk#t=4m49s

    bu da son dakikasında muazzam bir koşu sonrası girdiği pozisyonu golle sonuçlandırmadığı dünkü maç * sonunda verdiği röportajdan bir kesit.

    gurbetçi futbolcuların maç sonu röportajlarındaki samimi hallerini seviyorum.
  • akıl almaz bir hırsızlık olayına konu olmuş futbolcu.

    http://www.ajansspor.com/…tepsporda_bomba_olay.html
  • gaziantepspor yönetiminin bilinen atraksiyonlarına karşı kendini koruyan futbolcu. çok doğru bir yöntem seçtiğini düşünmüyorum ama. keşke çevresinden değil bilenlerden akıl alsaydı.
  • gaziantepspor yönetiminin geçmişteki icraatleri (bkz: cenk tosun) ve ne denli şark kurnazı olduğu bilindiği için yüzde yüz haklı olduğuna inandığım futbolcu.

    adam bu kulüpten kurtulmak için 490 bin tl'lik alacağına çizik çekmiş, üstüne türkiye'de bir takımda oynamayacağını kabul etmiş buna rağmen fesih sözleşmesini tff'ye göndermemişler. o da gidip kendine ait olan fesih sözleşmesinin aslını almış, bunun adı da hırsızlık olmuş. vay bee. buna rağmen keşke bunu yapmak zorunda kalmak yerine bunlara güvenmeyip, kulüpten ayrılırken fesih sözleşmesinin aslının bir nüshasını da yanına almayı akıl etseydi diye düşünüyorum.

    sporx'e verdiği röportajla ilgili haber:

    eski kulübünün yaptığı açıklamada kendisini temiz gösterme çabası içerisinde olduklarını ifade eden erdem şen "ben onların yapamadığı işi tamamladım. iftira atıyorlar" dedi.

    "mutlu hoca gidince beni kulübe çağırdılar"

    490 bin tl alacağından vazgeçerek kulüple olan sözleşmesini feshettiğini belirten şen; " sezon başından bu yana hatta geçen sezondan bu yana bir takım sorunlar yaşadım. takımdaki arkadaşlarımı bana düşman etmek için her şeyi yaptılar. benim tek istediğim ise hak ettiğim paramın ödenmesiydi. paramı istediğim için önce kadro dışı bıraktılar daha sonra ise farklı yöntemlerle benimle anlaşma yoluna gittiler. ben tüm bu yapılanlara rağmen onlarla her zaman iyi olmaya çalıştım. teknik direktör mutlu topçu takımdan ayrıldıktan sonra beni kulübe çağırdılar. benden takımın kalan son 3 maçında sahada olup oynamamı istediler. ben onlara kadro dışı kaldığımı hatırlatarak affedilsem ve oynasam bile verimli olamayacağımı ilettim. zaten ok yaydan çıkmıştı. alacaklarımı alamadığım dolayısıyla zaten kulübü tff'ye vermiştim."

    "mustafa kızıl kendisinden para istemeyen oyuncuyu sever"

    sporx.com'a verdiği özel röportajda gaziantepspor'da yaşadıklarını anlatan ve yöneticiler hakkında iddialı sözler söyleyen şen, "yine kendilerince farklı oyunlar içerisine girmişlerdi. ve kendileri de bu durumu bildikleri için benimle anlaşma yolunu seçtiler. bende bu durumun iki taraf için iyi olacağını düşünerek kabul ettim. türkiye'de herhangi bir kulüpte oynamayacağımı onlara masada söyledim. çünkü beni bırakma şartlarından biri de buydu. paramdan vazgeçtiğim yetmemiş gibi beni bu şekilde bir maddeyi kabul ettirme yolunu da seçtiler. galiba beni rakip olarak gördüler ve korktular ki böyle düşündüler. ben buradan kurtulmak için her şeyi göze almıştım. gerekirse borçlanmayı bile. çünkü ibrahim kızıl'ın sadece kağıt üzerinde başkan olduğu bir takımda gerçek başkan sıfatında olan mustafa kızıl ile sorun üstüne sorun yaşıyorduk. aslında mustafa kızıl kendisinden para istemeyen oyuncuyu severdi. ben öyle olmadığım için bu tür problemlerle karşı karşıya kaldım. nitekim her şeye rağmen geçen sezondan ve bu sezondan kalan alacaklarımdan vazgeçerek sözleşmeyi karşılıklı olarak sonlandırdık" dedi.

    "tff'ye fesih kağıdının aslını göndermediler"

    şen, röportajında şu ifadeleri kullandı; "sözleşmenin karşılıklı fesih edilmesine rağmen türkiye futbol federasyonu'nda hala gaziantepspor'un futbolcusu olarak gözükmem beni kuşkulandırdı. tff'den irtibata geçtim bize fesih kağıdının renkli fotokopisinin geldiğini ve bu dosyanın sahte olarak kabul edilmesi gerekçesiyle feshin onaylanmayacağını söylediler. bende paris'ten sabah uçağıyla gaziantep'e geldim. direk celal doğan tesisleri'ne gittim. kulüp dosyalarının bulunduğu odanın anahtarını temizlikçiden alarak sadece kendime ait evrakı aldım. bu zaten bana ait olan bir şey. ben kulübün maddi değer ya da herhangi başka bir kişiye yada kuruma ait birşeye ne dokundum ne karıştım. evrakı alarak tff'ye göndermek üzere yola çıktım. beni hırsızlık suçlamasıyla polise şikayet ediyorlar. allah biliyor ya herkesin ettiği yoluna gelecektir. er ya da geç. kendilerinin yapamadığı işi tamamladım. belki ben böyle bir şey yapmasaydım. belki hafta belki aylar sonra o evrak tff'ye ulaşacaktı. başka bir şey düşünmedikleri ve yapmayacaklarının da garantisini kimse vermez. çünkü gaziantepspor'da hayatımda yaşamadığım çok ilginç şeylerle karşılaştım. o yüzden gaziantepspor'un yaptığı açıklama kendilerini temiz göstermek adına başarılı bir açıklama olmuş."

    kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/…sen_den_aciklama.html
hesabın var mı? giriş yap