• yakında sözlüğü hepten eşcinsel yapacak olan ahlaksızdır. sikişe sikişe öleceğiz beyler. bir pompei mompei filan olsa da ölse şu eşcinseller!*
  • (bkz: #27690233)
  • eşcinsel olduğunu sözlükte dile getiren birini ahlaksızlıkla itham etmekten daha ahlaksızca değildir.
  • eşcinselliğini dar görüşlü insanlara kulak asmadan sözlükte paylaşabiliyorsa benim takdir etmekten ve saygı duymaktan başka bişey yapmayacağım biridir.
  • ahlak değerleri hakkında bir fikri olmayan kişilerin dile getirdiği beyenat. eğer eşcinselliği ahlaksız olarak gören varsa, ahlak değerlerini bir kitapta belirtilenden daha öteye geçirmesi lazım. bu kişisel hakarettir, bir şahsı yaptığı seçimden ötürü yargılamak, kendi değer yargılarınızla tartmak ve ahlaksız olduğuna kanaat getirmek, şahsa hakaret ve insan hakları suçudur. eşcinselleri sevmeyebilirsiniz, mesela onlar da sizi sevmeyebilir, ama eşcinseller çıkıp ''heteroseksüel erkekler ahlaksızdır'' demiyor değil mi? öyleyse kendi dünyanızda ne isterseniz düşünmeye devam edin, dışa vurmak zorunda değilsiniz.
  • aklıma yıllar önce okuduğum bir haberi ve haberi konu edinen karikatürü getiren önermedir.

    olay şöyle vuku bulmuştur efendim:

    bir gemi dolusu gay ve lezbiyen çift, marmaris veya kuşadası limanlarına demirlemek istemişler; ancak bazı türk yetkilileri, gayleri (ahlaksız oldukları gerekçesiyle) limandan şehre almamışlardır. bunun üzerine küçük çaplı bir diplomatik kriz yaşanmış ve gemideki gayleri taşıyan gemi söz konusu limandan demir alarak yunanistan’a doğru yola çıkmıştır. diplomatik telefon trafiğinin ardından; gayleri -hafızam beni yanıltmıyorsa- istanbul karaköy limanına yanaştırmışlar. gemiden inen gayleri geleneksel türk kıyafetleri giyen bir genç kızımız elinde lokum sepeti ile karşılamıştır.

    bu olayı konu edinen karikatür ise şöyle olmuştur:

    marmaris’te gemiden inen gay: merhaba biz gayiz
    marmaris’teki türk yetkili: giremezsiniz kardeşim!

    istanbul’da gemiden inen gay: merhaba biz ipneyiz!
    istanbul’daki türk yetkili: ooooo aman efendim hoşgeldiniz sefalar getirdiniz!

    not: olayı gazete haberinden yıllar önce okumuştum, karikatür de oğuz aral’ın olmalı. ufak – tefek bilgi eksiklikleri olabilir.
  • judeo-hristiyan prensiplerle sekillenmis bir ahlak sistemine gore ahlaksizdir tabii. sadece escinsel mi? kadinligindan bahseden de ahlaksizdir, irrrrrispidir.

    ama erkekler sik uzunlugundan emmeye gommeye herseyi toplumda acikca konusabilmelidir. agizdan girip burundan cikabilmelidir. yarasin ogluma.
  • 3-5 tanesini ek$ibition'da sallandıracaksın bak bakalım bir daha yapıyorlar mı?
    (bkz: sözlüğün şeriatla yönetilmesi)
hesabın var mı? giriş yap