• eski sevgili kalbinizde eskiyememişse ızdırap verecek hadise.
  • aslinda kafalardaki bircok soru i$aretini silebilen hayirli bir durum olabilir bu durum. sizi terkeden sevgilinizin yeni sevgilisinin, sizinle birlikteyken ho$gorunuze siginarak sikca goru$tugu sizden onceki sevgili oldugunu anlamak* kafanizda "ah-ha" $eklinde bir ampul yanmasina sebep olabildigi gibi, sizin nasil bir ampul oldugunuzu da yuzunuze $akkada $ukkada vurabilir. bu gercege sokak ortasinda, kadikoyde oylesine yururken nail olmak da guzel bir ayrintidir kanimca..
  • insanın icinde hala bir seyler kalıp kalmadıgının en guzel anlasılabilecegi durumdur. sinirlendiren veya huzunlendiren veya da amaaan bana ne be diye umursamaz tepkiler olusturabilir.
  • anlayış ve mantık çerçevesinde sıradan bir şey görmüş gibi davranmak heralde en doğrusu olacaktır. tabi yeni sevgili sizden 9 yaş küçük minik bir oğlan ise durup tekrardan düşünmekte fayda var.

    (bkz: hayatın gerçekleri)
  • eğer ayrılma durumu ve o esnada yaşanan olaylar atlatılmışsa, kişiyi zerre kadar üzmeyecek olan eylem çeşidi. hatta bazen "ah evet tam da birbirlerine göreler. aman hep böyle kalsınlar başka kimselere bulaşmasınlar da böylece evrim sürecine en az zararı verebilsinler." gibilerinden cümleler bile kurabilirsiniz.
    tabii tam tersi de olabilir ve o durumda ne yapacağınızı buraya ifade etmeye çalışmak nafiledir. "his"tir çünkü, hem de belki bazen de en acısından. ifade edilmeden tüketilmesi tavsiye edilir. afiyet olsun.
  • eski sevgilinin değil de yeni sevgilisinin daha çok dikkatinizi çekebileceği, ama yine de genelde görmezlikten gelmenin en az hadiseyle sonuçlanabileceği durum.
  • her zaman aynı etkiyi yaratmaz.eski sevgili için hiçbir şey hissedilmiyorsa gayet doğal, olağan bir olay olarak kabul edilir.ama azıcık da olsa eski sevgili akıldaysa, işte o zaman insnın yüreğini bir taş oturur ve kalkmaz.
hesabın var mı? giriş yap