• tatlı küçük kızlar iğrençliğinden sonra ortaya çıkan bir başka mide bulandırıcı facebook sayfası. bu rezillikler bul bul bitmez, bitmiyor. kodumun ülkesinde bilişim ve siber suçlar ne işe yarıyor çok merak ediyorum. doğru onlar muhalif avındaydı değil mi?

    pardon.

    https://www.facebook.com/…lı-kızlar/519753628109149

    not: sayfa kapandı:

    http://tinypic.com/…php?pic=rbjk1y&s=5#.uptjmnjm4wk

    şöyle korkunç capslere de sahiptir:

    http://imgur.com/pf9rltj
    http://postimg.org/image/6or7etpnl/
    http://i.imgur.com/bqidqj7.png
    http://i.imgur.com/33pnril.png
    http://i.imgur.com/9a6e3ae.png

    edit: şikayet edilmesi gereken yetkili birimlerin adresleri:

    http://www.ihbarweb.org.tr/ihbar.php?subject=2
    http://sibersuclar.iem.gov.tr/hiletisim.html
    http://www.iem.gov.tr/iem/?menu_id=34
    http://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx

    ayrıca;

    (bkz: facebook'taki çocuk istismarcılarını ifşa ediyoruz)

    yetkili birimler için ysduygu ve kaelthas sunstrider'a teşekkürler.

    capsler için antonia chigurh'a ve ganjah'a teşekkürler.

    edit 2: bunu hangi akla hizmetle gg olarak ispiyonlarlar ki?

    edit 3: sayfa kaldırıldı, ihbar ve şikayet eden herkese teşekkürler.
  • bir rezil facebook sayfasi daha. gece gece iyice sinirlerim zipladi.

    ne yapilmalidir? ihbar edilmelidir
    http://sibersuclar.iem.gov.tr/hiletisim.html
    http://www.iem.gov.tr/iem/?menu_id=34
    http://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx

    facebook'a kesinlikle sikayet edilmemelidir, ipledikleri de yok zaten, ama edilmemelidir çünkü bu sayfalarin kapatilmamasi gerekiyor. kapatilmazsa bu serefsizleri ihbar ettigimiz kisiler sayfayi inceleyebilir, bu sapiklari bulabilirler
  • gece gece uykumu hiç eden sayfalar sillesinin ikincisi. olm noluyoruz lan? yatmadan önce iki progresif gece şiirleri'ne, adamın amına koyan şarkılar'a bakalım dedik. adamın amına koyan sayfalar'a geldik

    edit: http://www.ihbarweb.org.tr/ihbar.php?subject=2 arkadaşların paylaştığı sayfalar dışında şu sayfayada şikayet edin, esas birim burası sanırsam.
  • an itibari ile 2.414 beğenisi olan pedofili sayfasıdır. biri küçük bir kızın fotoğrafının altına 'sadece yalican bunu' yazmış. ve kızın dizinde yara var. diz kapağında. allah belanızı versin. o çocuk oyun çağında lan. oyun oynarken düşmüş dizini yaralamış belli ki. hepimizin küçüklüğündeki gibi. bu zihniyet ya da hastalıktaki insanlar hiçbir zaman ne tedavi ne korku ile düzelmeyeceği için idam edilmeleri gerekir. bu kadar. yaşamaları için bir mantıklı neden söyleyin lütfen?
    hoş ülkemizde bu kızlar gelin edilir iken, biz sanki ilk defa böyle bir olay karşımıza çıkmış gibi yorum yapınca çok yapmacık oluyor. ama işte göz görünce daha da kötü hissediyoruz. ne yapılmalı nereden başlamalı bilmiyorum. aile içi cinsel ilişkide dünya rekortmeni iken. ve bahsettiğim ensest küçük çocuk ile rızasız yaşanan. rızası olan bilinçli iki varlığa yemin ederim ses çıkarmam. ama bu pislikler neden bizde bu kadar çok ve nasıl önüne geçeriz aklım durdu keşke bir şeyler yapabilsek! en hafifi, karantina altına alınmalı bunlar! aramızda gezdiklerini düşünmek ürkütücü!

    sinir krizi ile gelen edit: birisi de kalkmış bu yüzden okullarda kızların etek giymesini yasaklamalıyız demiş. bu adamlar o yüzden bakıyor, taciz ediyorlarmış. evet nereden başlamamız gerektiğini buldum. tam da bu zihniyetten başlamalıyız. allahın cezası bir kere de aç gözünü bak bakayım bu adamlar tam olarak neye halleniyor. bebe bunlar hayvan herif! hep düşünürdüm küçücük kız çocukları neden bikini üstü giyer ki diye. bu adi sapkınlar sağolsun bu bile normal görülüyor. bu kız çıplak olsa ne olacak lan? ağzı salyalı sapkın herif için mi örtünmeli bu bebeler? hiç düşündün mü asıl o sapkının yok olması gerektiğini? sorunun tam tersi yönde olabileceğini? ne biçim dünya bu lan.
  • ayarı yiyip götü sıkışan orospu evladı imam hatipçilerin sinirlenmesine sebebiyet veren grup. ama suç sizi sıçan ananızda ;)

    ayrıca bazı orospu evlatları bilsin ki okulun tarihi şu şekildedir;

    http://mebk12.meb.gov.tr/…e-anadolu-ihl_102273.html

    illa kanıtlarla mı sikmek lazım sorarım size :)
  • gece gece napsam da uyumasam derken bana resmen tokat etkisi yaratan facebook sayfası.

    insanın çok küfür edesi geliyor bunlara, ama sinir stresimizi arttırmaktan başka işe yaramayacağı için şimdilik onu boşverelim.

    işin acı tarafı malesef bu aklı uçkurundaki insanımsı yaratıklar her gün aramızda, yolda, sokakta, otobüste, her yerde karşımızdalar. sadece farkettiğimizde içimizden "ağzını siktiğimin öküzü" diyip geçiyoruz. kendim dahil malesef hepimiz anca böyle ağzımızın ortasına yapıştırıldığında bunlara tepkimizi dile getiriyoruz. evet sadece türkiyeye özgü bir şey değil, ama türkiyede yaşarken gidip japonyadaki pedofilileri değil de gözümüzün önündeki pedofilileri ihbar etmek daha yararlı, mantıklı geliyor bana.

    hakkında bir çok genelleme yapılabilir ama zaten sağolsun yazarlarımız bu işe el atmışlar hemen, zihniyetten ya da bu yavşakları cezalandırmaktan daha çok. tek yapacağım genelleme bu tür davranışların erkeklere özgü olduğudur. onun da sebeplerine artık ne dersiniz, size kalmış.

    insanı erkek olduğuna utandırır.
  • imam hatipli sapıkların hayranı olduğu rezalet bir facebook grubu.

    ama asıl rezalet olan, götünden ayar yedikçe ona doymayan ve daha fazla beni sikin diye bağıran sözlük yazarlarının ortaya çıkıyor olması.

    önce "yeni imam hatip olmuştur" lafından "2003-2004 yılı diyor burada" lafına dönmüşlerdir :)) olm biraz daha mı istiyorsunuz diye sorarlar adama ;)
  • az önce ilgili sayfayı şikayet ettim. listede çocuk istismarı olmayınca sexual content/nudity'yi işaretledim.

    5 dakika geçmeden notification geldi. facebook ilgili sayfayı incelemiş ve community standart'larına uygun olmayan bir şey bulamamış.

    cehennemde yanasıcalar.
  • ülke televizyonlarında artık to catch a predator uyarlamasının şart olduğunu gösterir.
    (bkz: chris hansen)
  • bürokratik işlemlerin uzun süreceğini düşündüğümden eğer varsa bir polis tanıdığa şikayet etmeyi daha mantıklı buluyorum çünkü bunu yapan o.ç likde bir insan ortadan tüymesini de düşünmüştür sayfa öylece kalır
hesabın var mı? giriş yap