• ilk kez dün yediğim ve çok beğendiğim abur cubur katagorisindeki yiyecek
  • kalorisi eti form'un 2 katı. form ürününe göre çok tuzlu ve çok yağlı. yalnız tuzunu harbiden fazla kaçırmışlar dudaklarım şişti anasını satayım.

    çok gereksiz bir ürün olmuş bence. eti form mısır ve pirinç patlağı tam ayarındaydı zaten gayet güzeldi. bunu beğenmedim.

    yani eti form mısır ve pirinç patlağına göre hiçbir artısı yok aksine eksisi çok. eti form dururken bunu yemek için hiçbir sebep yok. bir kilo tuz yutmuş gibiyim şu anda. bir daha da ağzıma sürmem.
  • her yerde bulunmamasıyla delin eden, gecenin 2'sinde kapı kapı 7/24'leri gezmeme sebebiyet veren abur cubur. bağımlılık yaptığını bu bünye kanıtlamıştır. ayrıca yanında kola ile çay sigara gibi mükemmel bir ikili oluşturmaktadır. başlamayın, bırakamazsınız.
  • işyeri olarak dadandığımız ama dört bir koldan aramıza rağmen zar zor bulabildiğimiz şey. evin yakınındaki marketten rica ettik eti satış görevlisinden bizzat yanımızda 6 koli istedi ama gele gele 1 koli gelebildi. gıcıklığına az mı üretiyorlar nedir
  • beynime gang diye kazınan marketlerde her sorduğumda "o ne" tepkisi aldığım, efsane olma yolunda giden abur cuburdur. ayrıca fiyatı marketlere göre 50 - 75 kuruş - 1 tl olarak değişmektedir. genelde çok rahat bulunamaz. geçen bakkalla aramızda geçen diyalog:

    hg: ab gang var mı
    b: hı yok.

    (yine de gözlerimle aradım raflarda bulamadım, tuzsuz olan eti formundan aldım 4 tane)

    hg: neyse tuzsuzunu yiyeyim bugün de.
    b: he onu mu sordun, ondan etici de çok vermiyor.

    adam malı alıyorda, etici bu iyi gider abi derse alıyor. malı bildiğinden değil yani.
  • eti form mısır/pirinç patlağının upgrade edilmiş ölümcül hali. diyet ürün değil tabii daha yağlı daha tuzlu ama bağımlılık yaptı resmen. hele bundan sonra diğerini yerseniz saman yiyor gibi bir etki oluşuyor bünyede. bunu yapmayacaktınız abicim, rejim mejim bırakmadınız insanda, ayıp ya.
  • içinde 1 kilogram kadar tuz olan zehirleme aygıtı.

    dudaklarım yanıyor mınako!
  • çalıştığım okulun kantinine pazartesi sabahı gelip pazartesi akşamına biten patlamış mısır konsantresi. bu aralar istiyoruz ama göndermiyorlar diyorlar. ben de hiçbir yerde bulamıyorum. bilen açık adres versin.
hesabın var mı? giriş yap