• toplu email gönderimleri konusunda uzman kuruluşlardan birisidir. vermiş olduğu hizmet takdir edilesidir. spam email olayını neredeyse kontrol altına alan bir sistemleri mevcuttur. kolay kullanılabilir kullanıcı arayüzü de en basit kullanıcıya bile hitap etmektedir.
  • bildiğin spam firması. çok kurumsal falan takılıyorlar.
    komple blokladım, rahat ettim.
    http://euromsg.net/
  • an itibariyle sitesi çökmüştür.
  • spam mail göndericisi. inci, swatch, calvin klein, gant, lacoste, supertstep ve enplus markalarıyla çalışıyor şimdiye kadar gelen maillerden anladığım kadarıyla. email adresinizi bunlardan birine kaptırdığınızda diğerlerinden de mail alıyorsunuz. yoksa gant ne markası onu bile bilmiyorum....

    sadece bugün 4 tane mail göndermişler. spam işaretlesem de etkili olmadı. filtereleme yapmaktan başka çare yok sanırım.
  • gmail hesabımdaki gönderilenler klasöründe bu şirketin "jmr@tr.euromsg.com" mailine yollanmış bir mail var. bu sadece benim değil bir çok kişinin başına gelmiş. mailin altında "this message was automatically generated by gmail." yazıyor. konu kısmında ise "41561ds320456tb6926240faa5bfr854" sayı harf kombinasyonu yazıyor.

    şimdi: eğer bu şirketin portföyündeki bir markanın gönderilerine aboneyseniz (subscribe) ya da herhangi bir şekilde mailinizi ele geçirip, bu euromsg size bir tanıtım maili yolladıysa ve siz bunu istemeyip "spam" olarak işaretlerseniz gmail size "spam olarak işaretle ayrıca abonelikten çık" opsiyonu da sunar. eğer bu yolu seçerseniz, gmail, abonelikten çıkma işlemini (unsubscribe) yapmak için sizin adınıza bu adrese bir mail gönderir. tabi bunu yapacağını da işlemden önce belirtmiştir.

    sözün özü: sıkıntı yok.
  • kendilerinden bilgi aldım. mailing marketing ve otomizasyonla ilgili. gayet iyi ilgilendiler, ne sorduysam lafı uzatmadan açıklayıcı cevap verdiler. gayet iyi bir pazarlama ekipleri var. işlerini gerçekten dört dörtlük yapıyorlar. kısmet olmadı belki çalışmak fakat websitelerinden satış ekibine kadar herkesi takdir ediyorum özellikle begüm hanım'ın ilgi alakası ve samimiyetini...

    highly recommended!
  • kendisi bir spam zararlısı olan türkticaret.net'e spam altyapısı sağlayan kuruluş.
    söyleyecek başka bir şey yok.
  • artık amazon workmail ve yandex.mail'e nasıl bir yamuk yaptılarsa brandmail, bkm express, koçtaş, ikea, zubizu, pegasus, new balance, garanti, d&r, paro, bilkom, lösev ve daha çalıştıkları bilumum markaların tüm maillerini direkt olarak spam kutusuna atıyor. hatta öyle ki spam değil diye işaretlediğim maili bir sonraki sefere yine spam kutusuna atıyor.
  • mailchimp'ten farkı var mıdır merak ettiğim hede.
  • bir toplu mail servisi düşünün ki .csv formatlı dosyayı e-posta eklemelerinde kabul etmiyor.
hesabın var mı? giriş yap