• 2021 draftının önemli isimlerinden biri olacak gibi görünüyor.
  • yaşına göre üstün fiziksel özellikleri ile rakiplerin içinden geçiyor.. espn en iyi high school oyuncular listesinde ne ara 2 ye yükseldin arkadaş... ucla yı seçse onun için daha iyi olur gibi idi benim için.. lakin tabii ki ona detaylı bilgiler verilmiş ve kariyeri için en iyisini yapacaktır , zaten 1 sezon oynayıp draft edilecek gibi.. açıkcası highlight tan değerlendirmek doğru değil bende 1 2 maçını izledim şunları söyleyebilirim ki tipik atletik bir uzun gibi bununla birlikte vücuduna iyi hakim oluyor bu önemli bir şey .. eskiden olsa bu adamdan bi sik olmaz derdim lakin günümüz nba inde hemen hemen bütün takımlar 5 dışarıda oynarken bu adam her takımın vazgeçilmez pota altı oyuncusu olabilir.. maçlarda şutu yok gibi gözüktü lakin dediğim gibi 2 maç izleyerek analiz yapmak doğru değil şahsen shooting form dedikleri olaydan bakacak olursak gayet güzel bir stili var.
  • ucla yerine usc yi seçerek beni şaşırtmıştır.
  • çoğu mock draftta ilk 5te gösterilen uzun forvet.

    izlediğim kadarıyla, 4 numara için hantal, 5 numara için fazla zayıf.

    bust adayı.
  • ileride üzerine takım kurulabilecek bir oyuncu gibi duran, maçı iyi okuyan, pas boşluklarını gören ve topu paylaşan bir uzun. bir duncan olur mu bilmem ama sahaya karakter koyan biri olacağını öngörüyorum.

    biraz da copypaste bilgi verelim.

    usc trojans'dan seçilmesi beklenen oyuncunun boyu 2.13m kilosu 98kg.
    ayrıca san diego, california doğumlu olan bu arkadaş henüz 20 yaşında.
  • cavs yönetimi bu çocuğun 3. sıraya düşmesi için şimdiden dua etmeye başlamıştır diye düşünüyorum. oyunu iyi kuran garland, delici sexton, inanılmaz savunmacı kanat okoro, çok iyi pota savunucusu pivot j.allen dörtlüsüne bu çocuk o kadar inanılmaz oturur ki.. ilk beşini böyle düzenli böyle birbiriyle uyumlu oyunculardan kurarsan her şey neredeyse tam gibi. çocuk şut atabilecek seviyede, pası bir uzun için çok iyi ve en önemlisi switchlerde kısaları savunabiliyor. modern oyuna cuk oturacak oyun stiline sahip. benchte cedi osman, larry nance jr ve dean wade var. kevin love'dan kurtulduğun anda doğunun sınırını zorlayabilirsin. evan mobley cavs'e gitsin doya doya izleyelim
  • geleceğin en dominant pivotlarından biri olacak genç. embiid'den eksiği yok fazlası var.
  • 2021 nba draft 3.sıra ile cleveland cavaliers tarafından seçilen pivot.
  • cavs tarafından 3. sırada seçilmesi bekleniyordu; çünkü guard açısından zengin olan bu draft’taki en değerli uzun gibi duruyordu. beklenen oldu ve cavs tarafından 3. sırada seçildi.

    sezon başında hem love hem de allen ile birlikte oynayabileceği öngörülüyordu ama beklentileri ilk 10 gün itibariyle fazlasıyla aştı. 15.3 sayı, 8.2 ribaund, 2.3 asist ortalamaları yakaladı. istatistiklerin ötesinde baktığımızda ise adeta bir chris bosh reenkarnasyonu gibi oynuyor. takımın garland-sexton-allen çekirdeğine cuk diye oturdu. allen ile birlikte çok iyi bir çember savunması oluşturdu. switch konusunda takıma müthiş bir esneklik getirdi. inşallah bu seviyesini korur ve üzerine koyarak devam eder.
  • center olmayan, power forward pozisyonu için çok daha uygun olan, tarzı kevin garnett'ı hatırlatan oyuncudur. ayaklarının yavaşlığı dezavantajı gibi görünmektedir.
hesabın var mı? giriş yap