• solo topta tank oynuyorsa almaktan çekinmeyeceğiniz god of the jungle. skilli sayesinde her lane'e koştura koştura rahatça gidebilirsiniz. canı ne kadar az gibi görünse de ultisiyle beraber takımınızı tanklayabilirsiniz bile. jungle'ı sevdiren karakterlerden. bir diğeri için ise;

    (bkz: lee sin)
  • her lane'in kadını. fakat jungle olarak ayrı bir güzel.

    dün oynadığım son oyunda oyunu almamızı sağlamıştır. -üstelik mid lane'imiz boşken. master'ı tek başıma ve bana tek damage vuramadan aldìm ultisi sayesinde.

    ganglerde pasifi çok büyük avantaj sağlamakta. arkadan yaklaşıp ultiyi attığınızda takımınız için rakibi yavaşlatıp sonrasında takınızı tanklayabiliyorsunuz.
  • 4.13 yaması ile nazarımda yıldızı sönmüş şampiyon. riot oyun başında güçlü olan evelynn'e çok yanlış birer nerf ve buff getirdi.

    evelynn'in mekaniklerine baktığımızda gördüğümüz şudur: koridora görünmez olarak arkadan dolaş, sonra nefret çivileri ile saldır. her zaman çalışan gayet basit mekaniktir ve hasarından ziyade rakibi asıl zorlayan bu yakalanmadır. çünkü görüş totemi haricinde bir totem olmadan evelynn hiç bir türlü görülemez. nefret çivilerinin gücü %25 azalınca bu etkili mekanik bir anda komple çöp oldu. halbuki mekanik zorlaştırılsa (açığa çıkma mesafesi artırılabilir, görünmezliğe geçme süresi uzatılabilir) baskına gittiği koridordaki oyuncu için gayet yeterli bir kurtulma fırsatı yaratır. artan yetenek ve saldırı gücü oranları hoş olmuş tabi, ama onlar da daha az olabilirdi.
  • son yapılan reworktan sonra, 'oyundaki en seksi şampiyon' ünvanını ahri'den almaya aday olmuştur.
  • aynı fiora gibi rework'ünden sonra bunu da oynamıyorum.

    2 yıl sonra gelen edit: mainim olma yolunda ilerliyor.

    -"when you are playing against evelynn, safety is just an illusion".
  • oyunun en low karakteri. kendisi karşı takımdaysa kısa süreliğine bir tedirginlik başlar. oyun ekranına geçince hemen lol op gg win rate oranına bakılır. karşı evelynn'in win ratesi + %80 olunca binlerce lanet okunur. klasik evelynn'e karşı oynayamayi bilmeyen team arkadaşları takır takır düşmeye başlar. ve dakika 20-25 civarı ff isyanları başlar.
  • lol'ün en sevilen dişi herosu. tam bir femme fatale. canımı alsa sesimi çıkarmam.
  • (bkz: evelyn), eveline
hesabın var mı? giriş yap