• hayat kadınlarının elbise satıyormuş gibi görünüp kendilerini pazarladıkları online alışveriş platformu.
    https://eksiup.com/p/nw53894wqegv
  • suriyelilerin tercih ettiği 2. el eşya alışveriş platformu. letgo, sahibinden, zebramo gibi sitelerde hiç arapça ilan görmezken facebook marketplace'te istanbulda özellikle bilgisayar ve televizyon ilanlarının çoğu arapça.
  • tüm otomobillerin otomatik vites olduğunu zanneden, manüel vites seçeneği olmayan, saçma bir uygulama.

    satacağım/satın alacağım ürünün ilanını herhangi bir şekilde kategorize etmek mümkün değil. herşey bi yerde. leş gibi.
    bu açıdan bakıldığında letgo dan çok da farklı diyemem.

    türkiye'deki satıcı profili zaten belli, adam iki kelimeyi bir araya getiremiyor, ilan verip araba satmaya kalkışıyor. bi de bu davarın verdiği ilana güvenip gidip arabaya bakacaksın falan.

    facebook bey, öyle zannettiğin gibi kolay değil o işler...
  • ceza verdim mi ömürlük veren alım satım platformu. tekrar ilan verebilmek için cezanın nasıl kalktığını bilen arkadaşlar yeşillendirsin. bir kurbanlık dana sattırmadınız lan! sizin yüzünüzden kasaba vermek zorunda kaldım. ondan sonra vay efendim hayvancılık niye battı.
  • gerizekalı bir sistem. yatak ilanı veriyorum, ilan ilkelerimize uygun değil diyor. müşteri hattına ilkeye uymayan nedir diyorum, gelen cevap itirazınız reddedildi...
  • arada beğenip satın almak istediğim ürünler çıkıyor ama satıcılar ürün fiyatını ücretsiz veya 1tl olarak gösterdikleri için mesaj atmaya tenezzül etmiyorum.efendi gibi belirlediğiniz fiyatı yazın, bütçeme uygunsa satın alayım.
  • algoritmasına sıçtığım. otu boku ilkelere uygun değil diyip yayınlamıyorlar. boku çıktı taramaya takılan anahtar kelimelerin, ayıklayıp doğru ilânı verene kadar sakallarım uzuyor.
  • şark kurnazlarının ve dolandırıcıların cirit attığı ortam.

    hele gıda ürünleri tam komedi. mesela köylü, tarlasından çilek satıyor. marketle aynı fiyata. market vergi veriyor, işçi çalıştırıyor, elektrik faturası, kira ödüyor. peki ya sen uyanık köylü?

    ben isterim ki internetten siparişimi vereyim, hem ben, marketten ucuza alayım hem de köylü kazansın, aracılar değil ama köylü böyle çakallık yaparsa, kusura bakmasın, ben de gider marketten alırım.
  • oluculerin, morgcularin ve mezarcilarin cirit attigi, donanimhaberi bilseler aninda toplasacak insanlarin bir seyler satin almaya calistigi sanal market. $25 demisiz urune adam mesaj atiyor $5 olur mu diye? he olur aksama da eve temizlige geliyorum bonus olarak.
  • annem geçen gün arabaya çıkma lastik bakıyordu ordan.
hesabın var mı? giriş yap