• instagram'a serumlu fotoğrafını koyan kız'la yakın akrabadır ancak daha geniş kitlelere ulaşmak istediğinden facebook'u seçmiştir.

    genellikle "@bilmemne hospital" diye tag koyar ve fotonun altında genellikle 75 like ve 89 yorumdan oluşan şöyle diyaloglar olur:

    - aa hayatım noldu canım, ciddi bişey yoktur umarım!??
    - çokk geçmiş olsun!
    - kuşum çok geçmiş olsun
    - çok geçmiş olsun canım acil şifalarr
    - geçmiş olsun güzelim, telefondan ulaşamadım neyin var???
    - siz bence nazara geldiniz, çok geçmiş olsun
    - geçmiş olsun
    - çok geçmiş olsun
    - arkadaşım çok geçmiş olsun
    - neyin var çok merak ettik, çok geçmiş olsun
    - allahım acil şifalar versin
    - bi tanem bişey lazım mı atlayıp geleyim hemen? çok geçmiş olsun.

    ve en sonunda..

    - arkadaşlar, hepinize ilginiz için çok teşekkürler. ufak bir bağırsak sıkışması olmuş. biliyorsunuz ben osurmuyorum normalde, serumu yiyince iki üç defa hafifçene bıraktım, şimdi kendime geldim çok iyiyim.
  • serumu ve ziyaretçileriyle selfie çekeninden yeğdir.
  • fotoğrafın açıklamasına "beni bu hale getirenlere yazıklar olsun. değer verdim yeteri kadar, bundan sonra herkes ederi kadar !" yazan kızdır. canım yhaa.
  • bu kız muhtemelen salak. üzülüp ilgi göstermemizi mi istiyor ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum ama ben en son serum yediğimde hastalığın verdiği dirençsizlikle kendimi koyverip yanımdaki annemi tanıyamaz olmuştum, değil fotoğraf paylaşmak...
  • önce gerizekalılık falan diyordum ama anasını satayım bu kız dünyada her şeyi başarır. hayatımda bir kere serum yedim onda da anamın babamın kulağına vasiyetimi fısıldamak istedim. hadi benim öleyazmamı geçtim, etrafımda yaşlı amcalar teyzeler, ağlayanlar bağıranlar, bu nasıl psikolojik bir iradedir, hadi bunu da geçtim. ilgi açlığından bünye geri kalan duyguları vulcanlaştırmış, çevrene de mi saygın yok. bu durumda bir insanın aklına nasıl fotoğraf çekilip sosyal mecralarda paylaşmak gelir hadi geldi diyelim bunu yapacak nasıl göt olur, hakikaten anlamak imkansız.

    bu kızlarımızı düşünmek bile acı verdi be, korkunçlu.
  • 'aaa hastanede yakınmış gidip doktoru dellendireyimdeyim de bana bi serum taksınlar' diye düşünen kız olabilir. zira hasta olsa değil serum setinin fotoğrafını çekmek telefonu eline almayı düşünecek hali olmaz
  • her nezlesinde, gribinde, gaz sancısında, otunda ve bokunda acile koşup 'serum da serum' diye zırlayan insanların sosyal paylaşım siteleriyle buluşmuş halidir. sosyal medya yokken yakın çevresine yapıyordu aynı tripleri.
  • kolunda serumlu fotoğrafı ilgi görmeyince memesine #soma yazan kezbanlar, kezbanlarımız.
  • önce 1-2 gün hiç yorum yazmaz. yorum sayısı 100'ü geçince "sağolun arkadaşlar, dün kızılay'da kan verdim" yazar ve olay kapanır. bu taktik ortalama her ay biri tarafından gerçekleştirilir. birgün birinin profilinin altına döşeyeceğim kallavi bir yorum ama dur bakalım ne zaman.
hesabın var mı? giriş yap