• zor ama uygulandiginda iyi sonuclar veren programdir. zor olmasi sizi durdurmamali. nitekim no pain no gain sometimes.

    pazartesi

    1. egzersiz 4x12
    2. egzersiz 4x12
    3. egzersiz bu biraz zor oldugu icin 3x5

    sali

    dinlenme

    carsamba

    1. egzersiz 4x12
    2. egzersiz 4x12
    3. egzersiz 3x10

    persembe-cuma

    dinlenme

    cumartesi-pazar

    1. egzersiz 4x12
    2. egzersiz 4x12
    3. egzersiz (dil kaslari icin) 4x12

    not: egzersizler tamamlandiktan sonra dus almayi unutmamaliyiz.
  • programi 6 ay boyunca duzenli olarak uygulayanlar cok memnun.

    before:

    http://i.radikal.com.tr/…05/25/fft64_mf1472067.jpeg

    after:

    http://24.media.tumblr.com/…k6moqd1qgb85ao1_500.jpg
  • dogru uygulanmadiginda kotu sonuclari da olabiliyor:

    before:

    1

    after:

    2

    lutfen uzman kontrolunde uygulayiniz.
  • hocam şimdi başlasak 3 ayda bu hale gelir miyiz diye soranlar var. aga adam bilmiyor ki o herif hale gelene kadar kaç yılını bu spora harcamış..

    bir de protein tozu almadan hala daha bu kasları geliştirebileceğini sananlar var. beslenmenize dikkat etmezseniz bu kasları geliştiremez, aksine eritirsiniz.

    hareketleri düzgün yapmanız ve beslenmenize çok dikkat etmeniz gerekir. anremanları yanlış yaparsanız 20 yıl bile verseniz bir kademe yol alamazsınız..

    bir de süper set mevzusu var. bakıyorum daha bu spora yeni başlayanlar sağdan soldan duyduklarıyla kendi başlarına cahil cahil işlere kalkışıyorlar. temel programı geçmeden bu gibi hareketleri yapmaya kalkışırsanız çok ciddi ve kalıcı hasarlar bırakan sakatlıklara sebep olabilirsiniz.

    herhangi bir fatih terim yüz kasınızı geçmişte sakatlarsanız o kası yanlış çalışarak istenmeyen sonuçlar alabilirsiniz.

    özet olarak, hocalarınızın tavsiyelerine uyun. bu spordaki ileri seviye insanları asla kendinize hedef almayın. herkesin kendisine has bir yüz tipi var. acele etmeyin. beslenmenize dikkat edin. hareketleri doğru yapın.

    çok ilerleyip artık kaslarınızın sınırlarına ulaşınca ille steroid kullanacam derseniz, mutlaka gidin bir doktora başvurun. ama ben tavsiye etmem..
  • (bkz: ne içtin)
  • bi bu değildir.
  • burada cok agir bir hareket var. bunu denemek isteyen kisiler kesinlikle uzman gozetiminde yapmalilar:

    http://www.milliyet.com.tr/…---2073194-skorerhaber/
  • yüzde 30 çalışma geri kalanı beslenme . beslenmezsen gelişmez yani kaslar. bide bırakınca sarkıyor kaslar.
  • - "hocam, bir süreden sonra ağırlıkları kendimiz mi artıralım, yoksa ileri seviye programı bize, siz mi yazacaksınız?"

    - "hocam, bir de...dil egzersizlerinde zorlanan arkadaşlar onun yerine başka hareketlere yoğunlaşsa, dil mimikleri konusunda büyük bir temel eksiklikten yoksun kalır mı? terimizm etkisini orjinale en uygun şekilde yansıtırken sıkıntı çeker miyiz?"

    sorularının cevabını hocadan alınca, hocanın geri dönüşü ve tavsiyeleri neticesinde revize ederek eksiksiz olarak uygulamaya başlayacağım; "amann neyse, bu pazartesi de geçti, haftaya başlarım artık" demeyerek, bir sonraki haftaya atmadan hemen başlayacağım faydalı program.

    40'lı yaşlarında olup evlilik çağını çoktan kaçırmış ama hala dirayetle koca arayışında olan, cildini yaşlılık etkisene yenik düşürmek istemeyip kırışıklarından arınmak isteyen ev hanımlarına tavsiyedir.

    tanım: keşfetmemle birlikte whatsapp "kızlarrr" grubumda hızla paylaşıma soktuğum, yakın zamanda tüm kadınların buzdolaplarına magnet altına iliştirilmiş bir liste olarak en önemli köşede bulunacak olan; sözlük ana sayfasında, boş bulunduğum bir anda, çok plansız bir şekilde önüme çıkarak beni girdap gibi içine çekmiş harika başlık, başucu program listesi.

    düzeltme: imla.
hesabın var mı? giriş yap