• yapilan haksizliga pasif-agresif bi tutumla karsilik verilmis olaydir. motorcu aracina verilen hasarin karsilanmayacagini anladiktan sonra daha fazlasini karsi tarafa vermekten cekinmemistir. hukuk sistemi ve adalet olmayan toplumlarda sikca karsilasilan bir cesit odesme yontemidir.
  • işte bu bok herifler yüzünden bu ülkeden siktır olup gitmek istiyorum. bi sik düzelmez bu ülkede. imkanınız varsa sizde kendinizi kurtarmaya bakın.
    orospu çocuğu.
  • memleketin olağan halidir.

    o.çocuğu taksicinin teyzeoğlu olması muhtemel şoförün marifetidir.

    hamdolsun cennet vatan'da böyle şeyler olmayacak.
  • türkiye'de motor kullananların hayatı ve ekmeği ile oynandığının bir başka göstergesidir. biz de biliyoruz lahmacuncuların manyaklar gibi motor kullandıklarını ancak bu motora duyulan saygısızlığa bir neden olamaz.

    hele otobüs şoförlerinin manyaklar gibi kullandıklarını düşünürsek bu kadar motorcunun hala hayatta olması başarı.
    doğal olarak öküz otobüs şoförü önce bar bar kadına bağırıp ardından motorcuya çemkiriyor. ortada bir kaza var ama otobüs şoförünün durmaya niyeti yok. halbuki durup tespit yapılması gerek.

    en nihayetinde motorcu da bam diye gömüyor yumruğu. tabii ki doğru bir hareket değil ancak yerinde bir hareket. ama ben olsam şoförün olduğu taraftan indirirdim camı.
  • türk insanın fotoğrafı çekilmiştir.
    (bkz: hoşgörü ülkesi türkiye)
  • otobüs şöförünün otobüsün önünde duran motorcuyu ezmeye çalıştığı kavgadır. bu orospu cocuğunun ehliyetinin alınması gerekiyor. günde 50 km yol yapıyorum hem de motosikletle. her taraf böyle ruh hastalarıyla doldu.

    ilk fırsatta bi aksiyon kamerası alıp youtube kanalı açacağım. büyük ihtimalle fenomen olup yutuptan parayı kaldırırım hacı.
  • şoför pek atarlı ve edepsiz, belli ki haksız da olsa başına bir şey gelmeyeceğine güveniyor.

    var böyle tipler ülkede. adam deveyi havuduyla götürüyor, konuşma kayıtları falan ortaya dökülüyor, normalde rezil rüsva olup hapse atılması lazım, ama gidip hukuk sistemini değiştiriyor ve pişkin pişkin basamak atlıyor kendince falan.

    montajını siktiğimin dünyasında, sıçan imamın osuran cemaatinden örnekler izliyoruz.
  • otobüs şöförünün sikinin bir tek kadınlara kalktığını gösteren kavgadır. orada o kadına bağırıyor ya, izlerken ben kurdeşen döktüm. otobüste de bir tane adam yokmuş ki 'ne bağırıyorsun göt kafalı' deyip iki tane ensesine vurmuş. uyuz oluyorum sürekli feminizm, kadın hakları diye beyin yiyen chp teyzesi kılıklı kadınlara. ama bakıyorsun ki bu kadınlar haklı arkadaş, yerden göğe kadar haklı. sen kime bağırıyorsun it! ya da neden bir tek sesin o kadına yükseliyor da karşında erkek olunca gıkın çıkmıyor.
  • olaydaki en normal insan kapı önündeki abladır. motosikletliye hak verenleri de anlamıyorum. o cam kırıkları hiç zarar vermiyor mu? cam kenarında bir bebek otursa yüzüne gelse ne olur? herkes kendi hakkını bu şekilde mi aramalı?
    tanım: türkiye'deki günlük sıradan olaylardan sadece biri.
  • hadi herkes olayın içinde kavga dövüş de şuradaki kahverengili orospu çocuğuna nooluyo da kadına vuruyor dediğim olay.

    işte canım ülkemin zihniyeti bu. eleştiren, sorgulayan, haksızın yanında duran, sesini çıkarıp düzene ters düşen herkes dayak yemeye, kötülenmeye mahkum.
hesabın var mı? giriş yap