• fdd iyidir, candır. hele bi de alternatif ya da özel sınıftaysanız kazanmamanız için sınavda şanssız olmanız lazım. ben ençok akşam 8-10 etüdlerini severdim.soru çözmekten çok kahve çay muabbeti yapardık.hey gidi dershane günleri hey
  • lise1deyken ilk dönem gitme gafletinde bulunduğum, sloganını ''final'le kazanacaksınız, sıkıosa kazanmayın'' şeklinde deiştirmeleri yönünde yöneticilerine fikir beyan ettiğim öğretim yeri.
  • iki senedir kurtulamadığım, küçücük bir sigara odasında 50 kişi sigara içmek zorunda bırakan, yinede ortamı güzel olan, 8-10 etütleriyle ünlü, her gün çıkışta merdivenlerin başında bekleyen müdürünün herkese tek tek iyi günler diip yavşak yavşak sırıttığı bi dershane, bide buraya kayıt olunca final dergisine de abone oluyosun otomatik olarak.
  • inanılmaz zorlayan ve inanılmaz kazık sorularla karşı karşıya bırakan, hayatımın en sıkıcı anlarını yaşadığım dersane. zaten dersane olması yeter bir de final olunca hayat cehenneme döner. 20 soruluk fizik testinin 10 sorusunu yapılabilip ancak beşi doğru çıkar.
  • gelen telefonları ef di di (fdd) şeklinde açan dersane
  • test acisindan insanı soruya boğan.matbaa paralarini nasıl karşıladıklarını çok düşündüğüm.türkiyenin en kaliteli dersanelerinden biri. ders aralarında sürekli yabancı gerzek pop müzik çalarak moral bozmaktadır.türkiyede 90 küsür şubesi varmiş.özellikle doğu anadolu da hemen hemen heryerde subesi bulunmakta.
    bide sınav sonucların en gec 4 saat icinde cep telefonuna yollamaları mest etmekte insanı.
  • izmirdeki şubesi süper lüx olan, özellikle fen lisesinden gelen öğrencilerin her türlü kaprisinin rahatlıkla çekebilen, ayrıca para ver diyene para veren, kapris yapmayanın sıradan kaldığı dershane.
  • derece yapanlara madalya takan dersane. bir gun icin bile gitmezseniz evi arayip "oglunuz bugun gelmedi beyefendi." diyebilecek kisilerden kuruludur. babaniz "biliyorum, ben yollamadim" derse rinso ile yikanmamis beyaz camasir gibi kipkirmizi kesilen sekreterler calisir burada.
hesabın var mı? giriş yap