• genelde cinayetlerde katili bulmak için kullanılan kadim bir ilkedir ki bir olayın gerçek faillerini bulmak için o olaydan kimin çıkar sağladığına bakmak gerekir. (bkz: cui bono)

    bu açıdan fetö'nün 3 temmuz kumpasına bakılınca katilleri de onların himmetleriyle ayağa kalkabilmiş ezik himmetçileri de tartışılmaz biçimde ortaya koyan sayılardır.

    dualar himmetler yetmeyince kumpaslar devreye sokulmuş ve ayakta durmaktan aciz bir güruh ayağa kalksın diye türkiye'de futbol ortamı terörize edilmiş, olan fenerbahçe'ye oldu oh olsun diye sevindirik olup teröristlere alkış tutanlar olsa da fenerbahçe'yle birlikte bütün türk futbolu ve rekabet ortamı ağır yaralar almıştır.

    (bkz: #95137270)
  • malum basari yoksunu sahsin troll ordusunun masturbasyon malzemesidir. sunu anlamasi gerekiyor bu elemanlari besleyen efendinin; ne kadar mudahale edilirse edilsin bu oyun sahada eninde sonunda kazaniliyor. yeter ulan her bir yani embesil troll sarmis, salin bizi. konunun esasina dair bir sey soylemek gerekiyorsa da cas’a gidin. wait, you already did*.
hesabın var mı? giriş yap