• fatih sultan mehmet köprüsünde motosikletinin ön tekerini kaldırıp gitmeye çalışırken köprü korkulukları ile bariyer arasına savurulup olay yerinde hayatını kaybetmiş sürücüdür. motosiklet kazadan sonra tam 250 metre sürüklenmiş.
    böyle insanlara üzülemiyorum, hiçbir trafik canavarının ölümüne üzülemiyorum elimde değil.
    neyse ki, başka birine sebep olmadan sadece kendi gitmiş. allah rahmet eylesin ne diyelim.

    kaynak

    ek: instagram hesabı tespit edilmiş, paylaşımları zaten fazla söze yer bırakmıyor. adam bildiğin elinde bombayla yaşıyormuş, neyse ki başkasına atamadan üstünde patlamış: https://www.instagram.com/bygastroo/

    not: çok bilmişlere ithafen. çocukken ailesinin yarısını bir trafik magandası yüzünden kaybetmiş insanım. nefret de kusarım içimi de kusarım. gram acımam böylelerine. ondan ne farkın kaldı demiş, kimsenin hayatını tehlikeye atmamak olabilir mi mesela? bu magandalar sizin ailenize de dokunsun da sonra sevgi pıtırcığı olun.
  • kendine yazık etmiş valla kimse kusura bakmasın.

    **motosiklet kullanırken yapılmaması gereken hareketler
  • ulan sen kimsenin hayatını düşünme. insanların hayatını tehlikeye at. bok yoluna gidince de ölonon orkosondon konosmoyon. doğal seleksiyon.
  • köprüde iki teker üzerinde bile gitmek zorken tek teker ha? bir de rüzgarlı bir gecede? bir de sokağa çıkma yasağı varken. nerden baksan tutarsızlık.

    mt 07 gibi bir makinanın şakası olmaz hele öyle bir ortamda çok büyük risk. yaptığının cezasını hayatıyla ödemiş arkadaş.
  • (bkz: yamaha mt-07)
  • mal yazarın biri, başka bir mal motorcu yüzünden "bir motorcu bir motorcudur, iyi oldu öldüğü, hepsi serseridir" minvalinde bir şeyler sıçmış ağzından.
    kendisine buradan kocaman bir siktir çekmek istiyorum.
    37 yaşındayım ve uzun yıllardır gerek kalabalık turlarla gerekse bireysel motosiklet kullanan biri olarak türkiye'de bir çok yeri gezip gördüm. benim gibi düzgün ve efendice kullanan bir çok motorcuya neden laf atıyorsun?
  • iyi bari bu sefer başkasına zarar vermemiş. gece 11'de gözümün önünde iki çocuğu için ek işe giden bir adam, 240'la giden bir motor yüzünden öldükten sonra üzülemiyorum.
  • kazaya davetiye çıkarmış bir motosiklet sürücüsüdür, davetiyesi de karşılıksız kalmamış, öbür tarafa göçmüştür. başlığı açan ve doğru tespitler yapan yazara katılmamak elde değil.

    motosikleti her an kaza yaparım korkusuyla ve hiçbir zaman güvende değilim endişesiyle sürmek önemlidir, aksi halde hatalı siz de olsanız başka bir sürücü veya yaya da olsa veya yol vb şartlar da olsa en büyük hasarı siz alırsınız. ne kendi hayatınızı ne de başkalarının hayatını tehlikeye atın lütfen.

    aklı başında bir motosiklet sürücüsü olarak "bir motorcu bir motorcudur" ya da "topu gebersin" minvalindeki nefret ifadelerini sahiplerine iade etmekten de geri durmam. dilerim ya kendi nefretinizde boğulursunuz ya da bir gün kardeşinizin, çocuğunuzun ya da sevdiğiniz başka bir insanın da motosiklet sürücüsü, sevdalısı olabileceği ihtimalini düşünerek bizlerin hayatlarının da en az sizlerinki kadar önemli olduğunu idrak edersiniz.

    toptan "motorcuların" üzerini çizmek yerine evden dışarı adımını atmış her insan için büyük tehdit oluşturan ve altındaki aracın ne olduğu önemli olmayan her türlü magandaya lanet okumak en doğrusu olacaktır, hepimizin ortak düşmanıdır onlar.
  • başkasına zarar vermediği için sevindiğim, hayatını kaybettiği içinse üzüldüğüm insan.

    sonuçta tanımıyorum etmiyorum. belki her zaman böyle hareketler yapan apaçinin önde gideni, trafikte giden bir saatli bombaydı, kimseye zarar vermeden bu dünyadan göçmüş olması hayırlı oldu.

    belki aslında trafikte usturuplu motor kullanan, kimseye bir zararı olmayan, yolları boş bulunca fırsat bu fırsat "hadi bir deneyeyim" diye gereksiz bir riske girip boş yere kendi canından olmuş bir insan. büyük konuşmak kolay, ama hepimizin var anlık "yanlış" kararlarımız, deli dürtmesi, bir anlık özentilik, adrenalin sevdası vs vs ne derseniz deyin, yapılan tek bir yanlış hepimizin bir sevdiğini bizden alabilir bir gün.
  • mt 07 güçlü bir motor. sadece teker değil muhtemelen sürati de yüksekti. fişek gibi gidiyor o motor. ekipman konusuna girmiyorum bile. eksik ya da dandik olduğuna eminim. türkiye'de motoru genelde ekipman bütçesinden kısarak alıyorlar. ekipmana 6-7 bin vereceğime bir tık daha iyi motor alırım kafası var. sonuç olarak ölmek için uğraşmış ve kazanmış diyebiliriz.
hesabın var mı? giriş yap