• ben demiyorum, başkanları diyor;
    (bkz: 20 milyon galatasaraylı akp'ye oy verdi)
  • bu başlık altında götünden tespit yapanların söyledikleri parti değildir.

    3-4 bin kişiyle anket çalışması yapılarak seçim sonucu aşağı yukarı doğru tahmin edilebilirken, memleketin her yanına dağılmış, çocuk, erkek, kadın 15 milyon kişilik halk yığınının, ülkenin genel eğiliminden farklı bir şekilde 1 ya da 2 partiye oy vereceğini sanmak için zeka yaşınızın tek haneli olması gerekir. üstelik bu durum bütün büyük kulüpler için geçerliyken.

    seçim sonuçları ne çıkarsa galatasaraylıların oy verecekleri partilerin dağılımı da o şekilde demektir. şahsi düşünceme gelirsek bu seçimde de %30'u geçip, %20' yi zorlayan partiyle koalisyon kurmasını temenni ettiğim partiye verdim oyumu. 20 yıldır yaptığım gibi.
  • bir sürüdür.
  • kesin olarak belirlenemeyecek partidir. çünkü aynı fenerbahçe ve beşiktaş" da olduğu gibi galatasaray camiasında da birbirinden farklı siyasi düşünceler taşıyan insanlar bulunmaktadır.
    oy verdiği parti üzerinden belli bir takımın taraftarı olan insanları rencide etmek de sadece kırıcı ve yanlıştır. farklı görüş taşıyanların da aramızda, yakınımızda, bizimle aynı atkıyı takıp formayı giyerek çevremizde olduğunu unutmayalım.
  • tt arena açılışını unutanları göstermiştir. adamlar hala akp, saray geyikleri yapıyor. ailemdeki bjk, fb, gs taraftarlarının hiç biri akp'ye oy vermedi ve vermez. yani takımla değil, kültürle oy verilir. trollük yapacak başka bir şey bulamadınız mı lan?
  • ak parti geldiğinden beri şampiyonluk sayıları:
    g.saray : 5
    f.bahçe: 5
    bjk:2
    bursa:1
    gördügünüz gibi herşey normal.olması gerektiği gibi.
    boş konuşmaya gerek yok
  • şükrü saracoğlu stadında " adam gibi adam recep tayyip erdoğan " pankartını açan fenerbahçe fanatiklerinin hangisi olduğuna kafa yorması ironik ve komik olan partidir.
    üstelik başkan ve yöneticileri şike soruşturması kapsamında tutuklanmış kulüplerin fanatiklerinin galatasaray" ın şampiyonluklarının altında başka anlamlar araması da oldukça tuhaftır.
    tertemiz, masum mu masum olsanız anlayacağız ama değilsiniz. neden önce kendi kapınızın önündekini fark etmeyip galatasaray" ın kapısına gelirsiniz ki ? gerçekten de çelişki dolu bir hareket...
hesabın var mı? giriş yap