• cumartesi gecelerini blues tınılarıyla dolduran birahane. yarin gece saglam bir sesin icra edecegi claret tadinda sarkilarin sunulacagini fısıldadı ruzgar ..
  • kapısından girdiğim anda beni iç dizaynıyla etkileyen mekanlardan biri, belki de en başındaki. güler yüzlü çalışanları ve uygun fiyat politikasıyla ankara gaziosmanpaşa kız kulesi sokak'ın nadide mekanlarından. menüden özel tavsiyem de, v8 burger. nitekim gidiniz, görünüz ve çılgınca eğleniniz efendim.
  • ankara'da görülmesi gereken hoş mekanlardan birisidir, zira geniş bir plak arşive sahip olması da cabasıdır. twitter sayfası da şu şekildedir:
    https://twitter.com/garaj_55
  • türkiye'de benzer şekilde dizayn edilmiş başka bir yer var mıdır bilmiyorum ama ankara'nın en güzel yeridir bana göre.. duvarlardaki jant kapakları mekan sahipleri tarafından yıllar boyunca biriktirilmiş, arabadan yapılma koltuklar ise yine kendileri tarafından yapılmış meğer. içerdeyken kendinizi amerikadaki bir barda hissediyorsunuz, hatta oradaki bir çok yerden bile çok daha güzel.

    http://miscesine.tumblr.com/post/36230728068

    http://miscesine.tumblr.com/post/36221676828
  • tuvaletinde nemlendirici krem, kolonya vs. de bulunan bar. haftaiçi acayip tenha oluyor. garsonlar çok tatlı. açık oturma alanına ısıtma koysalar süper olur. dün gece kapının önünde sigara içen arkadaşlarıma eşlik ederken donmamak için deliler gibi dans etmek zorunda kaldım.
  • uygun fiyatlı, sıcak ortamlı, ortalama lezzetli bir burgerci. ne coşturur ne de pişman eder.
  • ankara'da yediğim en kötü hamburgeri yapan mekan. ya ben çok iyi hamburger yapıyorum ya da bunların hamburger dediği şey farklı. ekmek arası tatsız tuzsuz bir parça kıyma. ayrıca menüyle birlikte gelen kola'yı doldururken gözlerinizle görüyorsunuz ki bardağa su dolduruluyor, arada biraz kola ekleniyor. iğrenç bir tadı var sulu kolanın. mekan tasarımına kanmayın, ankara'da good beef, fooddot gibi yerleri tercih edin derim. gerçi onlar da kötünün iyisi ama olsun, bu gerçekten kötünün de kötüsü.
hesabın var mı? giriş yap