• sevgili evinde gerçekleşmiş dünyanın en çaresiz mevzusu. şehrin uyuduğu saatlerde, tuvalette kitap sayfası çevirince bile sevgilinin uyandığı sessizlikte sıçmak zorunda kalan bünyenin, çaresizlikten terlikleri yere vurarak bok sesini örtbas etme çabası. adeta bir umuda yolculuk. büsbütün ayrıksı bir antoloji.
  • adeta bir fransız filmi : ((
  • ırzına-ızdırabına oturayım hayatımda duyduğun en saçma eylem. yere terlikle vurmak ha? oğlum aşalım lan artık bunu, bitsin bu çile be. toplumca bir mutabakata varalım, bak anayasa uzlaşma komisyonundan daha işlevsel bir komisyon olacağı kesin. yahu yan odada halıya sıçarkenki sesi bastırmak için şarkı açsam tamam, bak bunun bir mantığı var, çünkü halıya sıçılmaz. buraya kadar mutabıkız değil mi? anasını sikiyim tuvalet lan bu. ben buna sıçıcam arkadaş, bunun başka bir işlevi yok, sıçılır-işenir, osurulur. nedir bu çaba? çatır çatır sıçıyorum yeminle, götümün hakkını vere vere sıçıyorum. bundan dolayı kınanacaksam da umrumda olmaz, olmamalı.
  • dünyada tuvaleti zihninde farklı bir yer olarak canlandıran tek millet olmamızın kanıtır bu olay. ahhhh aaaah ne götler büzüldü o sevgili tuvaletlerinde. aslında bunlar hep kezbanların türk erkeği kafasına yerleştirdikleri korkulardır. '' acaba sıçarken sevgilim götümün sesini duyarsa benden tiksinirmi, sıçarken götümün sesini nasıl duyurmaya bilirim, asssiktir götümünde bugün bülbül gibi şakıyacağı tuttu'' gibi.
  • bunu yapan eğer üst komşum ise sıçtığı boku yemesiyle sonuçlanacak eylem. anası babası sıçtığını duymasın diye terlikle yere vurmak nedir arkadaşım, ne kafası bu. sikerler.
  • bu tarz mevzularda son derece rahat ve bir o kadar da fütursuzca hareket ettiğim için hiç aklıma gelmemiş bir tekniktir..

    - valla hiç kasamam kendimi. işerken bile özellikle ses çıksın diye şelaleyi tam suyun ortasına denk getiririm. sevgili eviymiş, bilmem kimin mekanıymış, falanmış filanmış.. yok...

    (bkz: şarrrrrrrrrrrrrr)
  • yükünüzü boşaltmadan tam önce sifonu çekip, sifonun sarsılarak içindeki suyu tuvalete boca ettiği sürede çıkardığı coşkun boşalma sesi eşliğinde mutlu mesut işinizi halledebilirsiniz.
  • öksürmek, suyu açmak, şarkı söylemek bunlar hep yanlış, sıçmayacaksın, içinde tutacaksın, tek çözüm bu! yoksa hep sıkıntı püf...
hesabın var mı? giriş yap