• efendim, bilenler bilir askerdeyim ve son günlerimi sayıyorum, ve hiç olmadığı kadar veriyle geri döneceğim.. ama birisi var ki onu şimdiden paylaşayım dedim;

    misafirhanenin gazinosunda temizlikçi abla ile gerçeğin peşinde izliyoruz. malum sunucu yine her zamanki gibi kızları 16 yaşında kocaya kaçmış bir aileye "yardım" ediyor. ya abla dedim, niye bunlar polise gitmiyor ki, verdiği cevap devlet teorilerini cebinden çıkarır.

    -evladım, polis, jandarma bulamıyor ki, bu adam buluyor kayıpları. polise gitseler bir sonuç alamayacaklar ki....

    efenim, telestate çağında yaşıyoruz. tv'nin devletin yerini almaya başladığı, üstelik devletin zor aygıtlarının da görevini yavaş yavaş üstlendiği bir dönemde. işin "süper" tarafı da, bu telestate dediğimiz şey kamusal bir onayı da kazanmış durumda. gerçeğe kimin ulaşabildiği, adaleti kimin sağladığı, suçluyu kimin yakalayabildiği gibi soruların cevabı artık devlet değil tv olmuş durumda.

    şimdi bununla birlikte düşünün bugünlerde yaşanan yargıtay tartışmalarını, buyrun.
  • an itibariyle bir adamın cep telefonundan çıkan pornolar sorgulanıyor, öteki taraftan da bacaklarını sergileyen bir ablamızın videosu dönüyor ekranda. bu ne lan dedim ilk gördüğümde.
  • jeneriğinde the pursuit of vikings çalan death program.
  • programa bakılırsa, savcılar bu gidişle işsiz kalacak.*
  • programın asıl olayı vtr üzerine kurulu. evet, içerik olarak sadece vtr veriyorlar. vtr den kalan zamanlarda da reklam. bizim millet de bön bön izliyor bu programı.
  • bu programın jeneriğinde şaka maka "pursuit of vikings" çalıyo, keşke programın ismi "vikinglerin peşinde" olsaymış.
  • kendisine basvuran ve haksızlığa maruz kaldığını iddia eden insanların genelde aslında suçlu olduğu ortaya çıkan flash tv programıdır.
    basta tasak geçmek için izleyebilirsiniz, yıllar önce başladığında belki kendi çapında bir program olabilir fakat şu an izlediğimde ciddi bir program olduğunu geçmişte yaşananlardan tecrube edinip kendini gelistirmiş programdır.

    gerzek dizileri izleyeceğime bunu izliyorum ne de olsa based on a true story. belki de gerçekten true story.

    bu yalçın kafayı yemezse iyi çünkü kim kime çakmış, kim kimi ne yapmış belli değil. her gün psikopatların arasında.
    göz altı torbalarıyla aylık alışverişe çıkar..
  • "karısının kuma getirdiği adam canlı yayında ne diyecek? az sonra!" veya "evden kaçan kızların korkulu rüyası yalçın abi bulmaya ve kavuşturmaya devam ediyor." veya "'kızım kaçtı, bulamıyorum yalçın abi yardım et!' diyorsanız... bizi arayın." gibi altyazıları olan program. agresif metal müzik parçalarını soundtrack olarak kullanmaktan da çekinmiyor bu program.
  • vtrlerinden birinde yalçın aabi için "kayıp kızların korkulu rüyası" yazan program.

    bu yalçın aabi kayıp kızları bulduktan sonra ne yapıyor ki korkulu rüya olmuş?
  • bir kadının kaybolan kızını bulmuş yalçın abimiz, artık kıza ailesi mi kedi diyor, yalçın abi mi benzetti bilinmez.
    kız stüdyoya girerken 'gel pisi pisi pisi' dedi.

    yeminle bak.
hesabın var mı? giriş yap