• sözlüğe yerli yersiz başlık eklemek
  • bir konu hakkındaki düşünceleri bir başlık altına toplamayıp ayrı ayrı başlıklar açmak
  • ukte'lerin gaz ile yalan yanlış doldurulumu sonrası meydana gelen durum. bir bilene bırakmak en iyisidir, yoksa gereksiz bir başlık olarak sözlük database'ine girer bu.
  • altina basligin gereksiz oldugunu ima eden ve mumkunse gereksiz olan basligin silinmesiyle birlikte anlamli bir yonlendirme olacak sekilde girilen entry dikkate alinmayip, gereksiz basliga sebebiyet veren entry silinmediginde uzerinde kulfet birakmasi gereken fiildir.
    hele bir de usttekinin hatasini anlayip gereksiz olan entry'yi silmesiyle birlikte diger mantikli bir yazar tarafindan mantikli yonlendirme olusturmak amaciyla girilen bkz in altina girilen entry'ler (bkz: bkz yonlendirmesini kirmak) vardir ki yonlendirme amacinda bulunan sozluk yazarini cileden cikarir. tuvaleti temizlemeye calisirken baskasinin gelip sicmasi seklinde orneklendirilebilecek bu durum karsinda pisligi temizlemeye calisan sozluk yazari caresiz kalir ve acaba durumu birer mesajla duzeltip duzeltemeyecegini dusunmeye baslar. fakat bu esnada baslikta artan entry sayisi onu samanlikta igne aramanin sacma oldugunu dusunmeye iter. (bkz: herkes kendi evinin onunu temizlese)
  • bunu yapanlar başlık açarken dikkat edilecek hususları okumuş mudur aceba? (bkz: #4584263) okuduysa bile gerilerde kalan bir uyarı olduğundan oraya kadar okumamıştır. sözlüğe yazmak için okumak gerek diyorum. okunacak yazarlar azalsa da yenileri geliyor..

    konuyu mevcut başlığın altında rahatça anlatabilecekken ve hatta sadece açılan başlık bu insanın diyeceği her şeyi anlatmışken yeni başlık açılır. mevcut başlığa bakınız da verilir. böylece altta kalanın canı çıksın, ilk entry yazmak mıdır amaç? ayar vermek için altına entry girmek de ona alet olmaktır ama biri dayanamaz, verir bi bakınız... sonra kısa bi entry bi daha ... ohh iyi ki açmışsın o başlığı... forum havası çal oyna. herkes yapıyor mu? zaman zaman evet. ama kimisi de adet haline getirmiştir ya ona kızıyorum... yeni başlık açacaksan içini doldur da görelim.

    bak bu konudada bi ton başlık var ama armaya inanmamakla alakalı... başlık açarken dikkat edilecek hususlar başlığı varken bu başlık da gereksiz başlık mıdır? bence değil. hem de ota boka başlık açmak türünden bir sürü başlık varken hiç değil!

    aramaya inanmamakla da açıklanamaz, zaten inanmıyordur bunu yapan, aramaya. vereceksin bunların eline bir gerizekalı başlık üreteci, açacak yeni başlıkları...
  • yeni yazar olanların birçoğunun gerçekten profesyonelce ve mütemadiyen yaptığı şey.. hayır ben gerçekten anlamadım bu işi... eğitim alıp mı geldiniz? neden sol frame de bir sürü "soru halinde başlık", "espri yapmak için olmayan bir şeyi olmuş gibi gösterip ilk entry olarak saçma sapan ironilerden oluşan başlık" vb. başlıklar görüyorum???

    bir tanesi "kankaa 2 siktir yedim ama durmak yok yola devam" açmıştı be.. yok artık, git uludağ sözlük te, antisourtimes ta falan yaz. bu bilmem kaç bin yazar alımının, hep birlikte yapılmasının çok gereksizce bir hareket olduğunu düşünüyorum, düşündüğümü de söylüyorum...

    bonus olarak (bkz: saldıran klonların gereksiz başlık sevdası)

    gerçekten buna önem vererek, en azından işi layığıyla yapanlara sözüm yok.. geri kalan gereksiz tipler: bu entryimin zamanın ötesine geçmesi için 180 saniye veriyorum size... *
  • sabırtaşı yazarlar tarafından sıklıkla yapılan eylem. yapma canım, yapma arkadaşım.
  • sozlugu sozluk yapan basliklari samanlikta igne arar gibi aramama sebep olan harekettir... seytan burda bir kac (bkz: ) ver diyor, ama o baslik tekrar yukarilara tirmanir diye de tirsiyorum.
hesabın var mı? giriş yap