• bu eleman samsun'dan 3 nisan 2010'da cikmis yola amaci tokyo'ya varabilmek 8 ay icerisinde. toplam 13500km. ulasim araci ise bisiklet unutmadan, yoksa pek bir anlami olmazdi herhalde. bu aralar kazakistan dolaylarinda saniyorum.

    3 yil sonra: url degismis, gecen zaman icinde gurkan buyudu, serpildi, kendi capinda bir efsaneye donustu. artik http://www.gurkangenc.com/ adresinde the man with iron horse lakabi ile hayatini surdurmekte. simdi de (2012 kis) rusya taraflarinda saniyorum. destekleyin!!
  • dünyanın çatısı diye anılan pamir yaylası'na bisikleti ile yaptığı tırmanışı http://videos.sapo.pt/kfzurs5qo3hdubzdrzbv linkinde izleyeceğiniz üzere çektiği fotoğraflarıyla videolandırmış azimli insan.

    "ne diyim ben sana gürkan?"
  • tokyo'ya 370 km'lik yolu kalmis gezgin. rotasi fuji dagindan geciyormus umarim volkanda bir hareketlenme baslamaz cunku adamin her adimini attigi memlekette bir olay oldu.

    kirgizistan'da savas, cin'de sel, mogolistan'da salgin hastalik, kuzey kore, guney kore birbirine girdi...
  • tanışılası, öpülesi, canı gönülden takdir edilen adamdır.

    sanırım oturup içilmeye başlansa, saatlerce belki günlerce anlatacağı anıları vardır.

    ısrarla takip ediyoruz.
  • okan bayülgen'in disko kralı adlı programında rastladığım "doğa için pedalla" adlı projeyi başlatan insan. saat 03:10 sularında ekranlara çıkmıştır. keşke daha erken çıksaymış da daha çok insan tanışabilseymiş kendisiyle. sayın bayülgen kendisini bu saate bırakmasaydı keşke...
  • yol arkadaşı olmak istediğim adam. o kadar efendi, o kadar sakin konuşuyor ki, yaptıklarından hem övünüp hem tevazu gösterebiliyor. cesaretine hayran kaldım, "yaparım dedim yaptım" diyor, bundan güzel şey yok. bundan sonra ne yapacaksa başarılı olmasını canı gönülden dilerim.
  • radikal'deki su soylesiyle beni bir anda ofisteki masamdan cok alakasiz bir yere goturmus kisi:
    http://www.radikal.com.tr/…21.04.2011&categoryid=41
  • gürkan genç'in kingodisko programı görüntülerine ulaşmak için

    http://www.facebook.com/…d=167783556600459&comments

    tıkla
  • dün akşam tanıştığım insan. saatlerce sıkılmadan kendisini dinletebilen, inanılmaz pozitif, güler yüzlü ve espritüel kişilik. uzun seyehatlerde kendisi ile dünyanın bir ucunda karşılaşmak için çabalayacağım ve karşılaştığımda sabaha kadar gökyüzündeki yıldızları sayacağım gezgin.
  • şu sıralar bisikletle 7 yıl sürecek dünya turunu planlamış ve blogunda biz takipçilerine duyurmuş hayattan zevk almayı bilen insan.başlayacak gezisini takip edip kısa süreliğine etrafından uzaklaşmak isteyenlere duyurulur http://dogaicinpedalla.blogspot.com/
hesabın var mı? giriş yap