• bilmeyenler için: akit , ''yardımsever kılıklı istihbaratçılar defoldu. diye bir şey yazmıştı. (detayları ekteki görselde)
    haberisrael.com twitter hesabından yayınlanan cevap şöyle:
    kaynak
    görsel
    ----------------------------------
    edit: cacit adlı yazar, (kendisi anavatanı israil olan bir yahudi olduğunu yazmış) özel mesajla şunu eklememi istedi :
    --- spoiler ---
    yanlis anlasilmalar engellemek icin sunu eklemenizi rica edebilirim,
    site, turk yahudileri icin acilmis basit bir site olarak gorunuyor, cok koklu degil. "birileri" kendigini tutamamis, tepki vermis. yardima giden ekipten bir kisi bile bu haberi desteklemez, israil'de karsiligi olmayan bir site.
    --- spoiler ---
  • itlere anladığı dilden verilen cevaptır.
  • arşiv amaçlı görsel.
  • onların sevdiği şu dünya üzerinde kim var ki? tek bildikleri nefret etmek. ben kendi adıma israil ekibine tüm yardımları için teşekkür ediyorum.
  • akitin karşısında kim varsa ben ondan yanayım. deccal gerçekten zuhur etse büyük ihtimalle akit onun tarafında olur ama diyelim ki olmadı, karşısında durdu. ben deccalın safında olurum.

    doğrusu ak-it değil akitmiş. paylaşılan haberde ak-it yazınca ben öyle yazılıyor zannetmiştim. düzelttim.
  • yahudi'yi bile savundurttunuz bize. düşün bütün kötülüklerin, nifakın müsebbibi bildiğiniz yahudi'ye teşekkür edip, savunduk adamı. buradan seviyenizin ne kadar düşük olduğunu anlayabilirsiniz.

    not: insan olmanın dili, dini, rengi yoktur ve insanlık için , tabiat için, bütün canlılar için gayret gösteren herkes daha bir kutsaldır benim için. yahudi'yi bile derken ironi yapmıştım, yanlış anlaşılmış. kurtarma ekibi için müteşekkiriz.
  • israilli dostlarımıza selam olsun biz sizden razıyız dedirtmiştir.
  • israil'in kendi halkının da bir kısmı aşırı yobaz olduğundan, israilliler yobazlarla mücadele konusunda en az afetle mücadele konusunda olduğu gibi iyidirler.

    gerçi ak-it cephesinde şimdi bayram vardır israilliler bizi kale alıp da cevap verdi diye. :)
hesabın var mı? giriş yap