• her bir boku izleyen biri olarak söyleyebilirim ki izlediğim en iyi birkaç şeyden biri. buna tüm uzun soluklu dizileri, spielberg yapımı mini serileri, brezilya kökenli sabun köpüklerini , ferhunde hanımlar'ı, joss whedon yapımı işleri, wes anderson'u falan da katarak söylüyorum. gerçi benim beğenilerim ne kadar kalite ölçütlerini yansıtır , onu bilemem . ben rob zombie filmlerini neyim seven insanım en nihayetinde. ne kadar kaale alınırım bilmem ama bu kesinlikle bambaşka bir eserdir bence. öküzü bile içlendirir, ben bizzat bunu deneyimledim.
  • dragon ball ve avatar'dan sonraki yeni bağımlılığım. günde üç dört bölüm izlemezsem rahat edemiyorum.
  • al veya ed'in muhakame yaptığı sahnelerde çalan kyoudai adlı soundtracki ile göz dolduran animedir.
  • fma ve fma brotherhood'u karşılaştıracak olursak kesinlikle fma derim. bir kere olay örgüsü ve hikayenin anlatım biçimi daha düzgün. fma brotherhood'daki gibi bir olaydan diğerine rastgele atlanmıyor. fakat müziklere gelirsek fma brotherhood bir adım önde.
  • ve manga bitti.

    108. ve son bölümü ile yıllardır sıkı bir takipçisi olan biz manga severlere, alchemy severlere veda etti.

    bu zevki , bunca yıldır bizlere yaşattığın için teşekkürler arakawa sensei...

    ----spoiler dönüşüm çemberi----

    ---cok agır spoiler---

    --hayvanlar gibi spoiler--

    -felaket spoiler-

    --- spoiler ---

    ed ve winry kavuştular.üstüne iki tane velet yaptılar.
    al ve may beraberler.
    imparator lin.
    ülkesi ve halkı için çalışan ve gören mustang.ve sadık yardımcıları.
    halkı için hükümetle beraber çalışan scar.
    ve karısına kavusan hohenheim.
    seviyorum lan hepinizi.

    --- spoiler ---

    -felaket spoiler-

    --hayvanlar gibi spoiler--

    ---cok agır spoiler---

    ----spoiler dönüşüm çemberi---
  • --- spoiler ---

    icinde cok derin kisilikleri olan karakterler barindiran animedir. bu yuzden karakterle derin baglar olusturulur; olduklerinde ise sanki cocukluk arkadaslarindan biri olmus gibi uzulunur. titanikte bile aglamayan beni hughes'in olumuyle gozyaslarina bogmus yegane yapim budur.

    --- spoiler ---
  • arakawa senseinin 108.chapterı bu ay yayınlamasıyla sona ermiş manga serisidir.

    son chapter gayet uzundu ve bir o kadar da duygusaldı.sonu pek çok sevenin beklediği ve umduğu gibi olmuştur ancak bir çoğunun içinde buruk bir duygu bırakmışıtır.ne de olsa,full metal alchemist,pek çok anime-manga hayranının ilk takip etmeye başladığı serilerden biridir ve bitmesi,hayatlarımızda bir dönemin sonunu getirmiştir.
  • kardeşlik temalarının en güzel şekilde işlendiği anime manga değil,sanatsal bir yapıttır bu full metal alchemist.ost leri ile duygularınızın tavan yapmasını sağlayabilir,olay örgüsü güzeldir ve bu kadar derinden etkileyici olmasının sebebi ise olayların hayal ürünlüğü içinde bukadar gerçekci ve sürükleyici oluşudur..
  • mukemmel bir 108. volum ile noktalanan hiromu arakawa saheseri. kesinlikle bir basyapit, icindeki ogretilerin derinligini kavramak herkesin harci degil ama yine de "manga seviyorum" diyen herkes okumali.
  • hagane no renkinjutsushi'nin tam çevirisi metalin alkemisti olan ancak ingilizcesi fullmetal alchemist olarak yayınlanan seri.

    hiromu arakawa'nın kaleminden muhteşem bir hikaye ile hayranlarına sunulmuştur. 2010 haziranında son bölümü çıkmıştır. (bkz: mükemmel sonlar)
hesabın var mı? giriş yap