• baskın ve pusuya karşı savunma eğitimini cs go'dan alan ekşiciler tarafından eleştirilen askerdir.

    debe farkındalık editi: (bkz: #64863628)
  • herhalde çatışma olasılığı olmayan yerde yapılmış mannequin challenge'tir

    helal olsun kardeşlerime
  • hayatta olduklarını anlamak için böyle şeylerde yapmaları gerek bence.sürekli çatışma halinde olmak zor, her ne kadar şehit olmayı isteselerde arkada aile bırakmak, yapmak istediklerini yapamamak gibi korkuları var doğal olarak.kış mevsimi üşümek ayrı bir zor zaten ülkeyi koruma görevi gibi ağır bir yük var üzerlerinde.böyle şeyler yaparak kafa boşaltmak onlara bir an da olsa tebessüm ettirdiyse bende mutlu olurum tabiki.ne diyeyim allah yardımcıları olsun.
  • bir pkk yandaşı espri yapıyor sanıp sövmeye geldim, gülümseyerek ayrılıyorum. harbiden yapmışlar ya la.

    allah neşenizi bozmasın çocuklar.
  • 20 li yaşlarda iseniz, ordaysayınız, o dağların arasında, o karların arasındaysanız, doğma büyüme muğlalı iseniz mesela, geride bir sevgili bıraktı iseniz ya da bir eş çocuk, ölüm gün boyu burnunuza kulaklarınıza girip çıkıyorsa, bu tür çılgınlıklar yapmak gelmez miydi içinizden sizin de, diye sorduran eylemdir.
  • yemin ediyorum terör örgütü yöneticisi şerefsizlerin izleyince birbirlerine sarılıp ağlayacakları, "abi vaz mı geçsek" diyecekleri videodur.
  • ne bokumun çelıncıdır bilmem. ilk defa duyuyorum.

    asıl konuya gelecek olursak eğer; bu askerler neden beyaz giyinmiyor lan o karın üzerinde.
    5 km mesafeden çıplak gözle görülecek şekilde dolaşıyorlar arazide. bembeyaz giyinmiş bir o. ç. keskin nişancı olsa, keklik gibi dökecek canım askerleri karın üzerine. 10 saat arasalar bulamazlar o keskin nişancıyı...

    ekleme editi;
    bazı arkadaşlar eğlenmelerine laf ediyoruz sanıyor. eğlensinler arkadaşım diledikleri gibi.
    ama iklim şartlarına uygun kıyafet giysinler diyoruz biz. böyle bembeyaz karın üzerinde kapkara denecek kadar koyu renk kamuflajla dolaşılmaz. elin orospu çocuğunun eline koz vermesinler diyoruz.
  • evde oturmuş lattesini yudumlarken askeri deha kesilen yazarları gösteren başlıktır.

    kısıtlı imkan ve zor şartlara rağmen eğlenmesini bilen, motivasyonlarını yüksek tutmayı başaran yiğitlerdir.

    moralini bozma mehmetçik, sen hep gül...
  • öncelikle allah onları her türlü belalardan korusun. tahminim odur ki nispeten korunaklı üst bölgesinde çekilmiştir diye tahmin ediyorum çünkü gerçek operasyon ortamında olsalar kışlık "beyaz" kamuflajları olurdu.
  • kamuflaj renk seçimi cidden düşündürücü. bilen aydınlatsın. ayrıca büyük ihtimal soğuktan yapılmış doğal bir challenge dır bu.
hesabın var mı? giriş yap