• stres atmak için gidilen halısahada gençler birbirine girmiş ve bir kişi arkadaşını silahla başından vurmuş.

    gençlerin elinde bile silah var hayret ya…

    kaynak
  • saç traşları şahıslar hakkında bize yeterli bilgiyi veriyor.

    çok fazla konuşmaya gerek yok. 3. dünya ülkesinde sıradan bir gün. buna alışsanız iyi edersiniz.
  • bu katil velet müebbet alsa en azından 60 yıl vergilerimizle beslenecek yiyecek içecek ısınacak. onun yerine bu ve bunun gibi mahlukatlar ya nükleer tesislerde atık bölümüne verilsin, derin madencilikte zincirle bağlanıp çalıştırılsın, veya idam edilsin organları ihtiyaç sahiplerine gitsin leşi de bilimsel araştırmalarda kullanılsın.
  • bireysel silahlanmalar, soygunlar, cinayetler.
    ülkenin boku çıktı.
    göt kadar veletler silaha erişir hale gelmişse durum cok ciddi demektir.
    emniyetin çok radikal önlemler alması ve uygulanması gerekiyor, aksi halde yaşanılır halden çıkacak memleket
  • korkutucu bir olay

    aynı saç tıraşı, aynı vitaminsiz vücut, aynı tip. bunlar genç değil bunlar pokemon. afganistan'dan suriye'den buraya gelenler gibi.

    acilen yeni hapishaneler inşa edilip hukukta dönüşüm yapılmalı bu ülkede. suçlu ceza almadıkça bu olaylar artacaktır. üstelik yasadışı silahlanma da artmışken, daha korkunç hadiselerin gerçekleşmemesi imkansız gibi.
  • bizim zamanımızda çok çok kemer, hortum veya sopa gibi şeylerle kavgalar olurdu. döcerdin veya dayağını yerden ama hep muadil şekilde hareket ederdin.

    bu sosyal ve eğitsel başıboşluk ile ebeveynlerin umursamazlığı karşısında gençlik hiç iyi bir yere gitmiyor. biri çocuk dogurup, yeterli eğitmeden sokağa salıp ve çocuğun ardını kovalamadan ebeveynlik yapıp başkasının hayatını çalabiliyor.
  • saç traşını s.kiyim am.na koyduğumun sik sik çakma rapçi özentileri sizi ulan bunların abileri 2000'lerin apaçileriydi onlar en azından daha delikanlıydılar bunlar hem adam değil hem de orospu çocukları
  • nasıl bir döneme denk geldik. ben hayatım boyunca silahın bu kadar kolay ulaşıldığı bu kadar rahat kullanıldığı bir dönem görmedim. silah dediğin askerde olur poliste olur. biz çocukken nadiren bir büyüğümüzde gördüğümüzde bile tedirgin olurduk. o büyük de ya köy muhtarı olurdu ya aşiret reisi falan. şimdi çoluk çocuğun elinde su tabancasına döndü. allah sonumuzu hayır etsin.
  • adalet sistemin laçkalığından, infaz sürekliliğinin olmayışından, şiddet kültürünün ve yozlaşmanın gemi azıya almasından köken alan çok sayıda suç olayından biridir.

    türkiye ekonomi olarak venezuela, asayiş olarak ise meksika olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

    kanunen reşit yaşta olmayan çoluk çocuk ve ergen tayfasının elinde bile bıçak, tabanca, muşta ve envai çeşit suç aleti fink atıyorsa, gelinen noktada durumun vehametini varın siz tahayyül edin.

    her jenerasyon, bir öncekini mumla aratıyor bu topraklarda. bu durumun sosyal, psikolojik, ekonomik ve eğitimsel açıdan kapsamlı şekilde etüt edilmesi için komisyonların kurulması iktiza eder. ancak devlet, devlet olduğunu çoktan unuttu bu topraklarda. tek bir siyasi partinin oyuncağı yapıldığı için, asli vazifesini yıllardır unuttu devlet.
  • michael moore türkiye'de yaşasa bowling for columbine belgeselini tekrar çekerdi muhtemelen..
hesabın var mı? giriş yap