• haluk levent, balıkesir ayvalık'taki cennet koyu'nda kül olan 5 hektarlık ormanın yeniden yeşertilmesi için fidan dikim kampanyası başlattı.

    yanan bölge

    haber

    22 ağustos 2017 haluk levent cnnturk röportajı

    rantçı, doğa düşmanı orospu cocuklarına inat gidip ellerimle fidanımı dikeceğim. ekşi sözlük sizde var mısınız?

    önemli ekleme: bu olay ne zaman vuku bulacak bilmiyorum, içinde haluk levent olduğu için sanıyorum havada kalmayacak. yardım toplama işi nasıl olacak onu da bilmiyorum. ama eğer bir banka iban'ı vs paylaşılırsa haluk levent tarafından, ekşi sözlük olarak yardım yapalım. mesela "ekşi sözlük fidan yardımı" gibi bir açıklamayla para gönderebiliriz. böylelikle ne kadar katkımız olmuş eğer açıklarlarsa ögrenebiliriz. belki de kim bilir en çok bağışı biz yaparız ve adımıza bir fidanlığımız daha olur.

    eğer yardım etmek istediğinizi entryde belirtirseniz böyle bir açıklama geldiği anda haluk levent'ten sizi ilgili açıklama linkiyle yeşillendirebilirim.
  • öncelikle

    (bkz: ayvalık'ta)

    süper hareket. ünlü bi otobüs firmasının sahibinin kendisini arayıp 20 otobüsü hazır ettiğini de söyledi aynı zamanda.

    may the force be with you.
  • (bkz: meşhur ayvalık dostu)
    çok güzel bir kampanya.
  • yanan her orman otel,tatil köyü olarak dönüyor güzel ülkemizde.evet o alanda muhtemelen bir beton yığını olacaktır.bu ülkede ocak ayında trabzonda orman yangını çıktı gerisini siz düşünün amk.sonra gördük minnak villacıkların boy boy resimlerini medyada.umarım ahbap buranın tekrar ağaçlandırılmasında başarılı olur.umudum pek yok gerçi,kararlı bu herifler oraya bişey dikmeye....
  • yangının şöyle fotoğrafını koyalım da güzelim yerin nasıl kötü olduğunu görelim.

    http://www.haberdevir.com/…k-cennet-koyu-yangin.png
  • şu tweet ile gittikçe büyüyeceğe benzeyen kampanyadır:

    "ayvalık için ünlü bir otobüs firmasının müdürü aradı. "20 otobüs emrinizde" dedi. bu iş olacak arkadaşlar. fidan dikimini başaracağız!"

    tweet
  • güzel kampanya
    sanatçı dediğin yaptıklarıyla örnek olmalıdır aynı zamanda.
    haluk levent güzel insandır.
    yalnız yakılan kül olan alanlara değil, tek açık toprak kalmayıncaya kadar memleketin her yerine ağaç dikilse keşke.
  • hani bazı isimlerin, daha doğrusu "sanatçı" olarak adlandırılan bazı isimlerin etliye sütlüye bulaşmadan. akmadan kokmadan sadece magazin haberlerine konu olanlar var ya.. siyaset için bazıları diyor ki biz sanatçıyız siyaset sanat ayrı şeyler tarafımızı belli etmememiz gerekir. saygı duyarım. ama kardeşim. en azından haluk levent gibi işler yap ya. yani ne bileyim illa ğaç dikmen gerekmiyor. kimsesiz çocuklar yararına, lösemili çocuklar yararına bu güzel havalarda birleşin konser verin. git hafta sonu sahil temizle çok değil 1 saat gözük, piknik alanı temizliyormuş gibi yap demeç ver yeter. keşke demeç vermeden basın çağırmadan yapsan. o daha da güzel olur. ama bişiler yapın. taşın altına elinizi koyun. kendilerini adam olarak adlandırıp ajans sahibi olanlar mesela.. adam olmak kendine adam demekle değil eylemlerin ve yakıştırmalarla adam yada insan olunur.
  • orman fakülteleri ile birlikte çalışacak askeri birliklerin de katılımıyla tüm yurt sathına yayılmasını dilediğim kampanya.

    ağaçlandırma için erler yardımcı olsa yurt birkaç yıla yemyeşil olur.
  • haluk levent'in bir kez daha vatansever kimliğini gösteren güzel kampanya. gerçekleşmesi halinde tarihe geçecek bir fikirdir. ranta ve doğa düşmanlığına en iyi cevaptır.
hesabın var mı? giriş yap