• hatay'da iskenderun devlet hastanesi'nde suriyeli bebeklerden yer kalmamış. türk bebeği de yere koymuşlar.
    "hatay iskenderun'da servislerin yeri olmadığı gerekçesiyle 2 aylık yeğenimi yerde yatmaya mahkum ediyorlar. suriyeli olmadığımız için mi bu müdahale?" tweet görsel

    ayrıca aynı kişi başka bir tweetinde "suriyeliler odalarında 2 kişi kalırken türklerin bulunduğu odada 5 kişi kalıyorlar çocuk yerde yatıyor bu insanlık değildir" diyor.
    tweet görsel

    ümit özdağ hızır gibi yetişti ve konuyla ilgilenmeye başladı. bebek türk olduğu için akp ve sarı muhalefetin umrunda değil. tweet görsel

    tüm vergilerimiz araplara, afganlara, pakistanlılara ve diğer sığınmacılar ile kaçaklara gidiyor. türk milleti öksüz ve yetim haline getirildi.
    eserinle gurur duy akp. eserinle gurur duy sarı muhalefet.
    önümüzdeki seçimde ya zafer partisi'ne oy verirsiniz ya da bebeklerinizi böyle yere atarlar. siz de sağlıksız koşullarda 5 kişi bir hastane odasında, böyle giderse 10 kişi bir hastane odasında kalırsınız.
  • atatürk türk çocuğu arap çöllerinde canını vermeyecektir dedikten yüz küsur yıl sonra, türk çocuğu araplar yüzünden kendi memleketinde yer bulamayacak hale geldiyse hakikaten gaflet, delalet ve ihanet her yanı sarmış demektir.

    sinirle yazdım, umarım haber yalan değildir.
  • sağlık çalışanları kendi insanimıza yetişemezken bir de üzerine mültecilere hizmet veriyor. şahane ülke.
  • (bkz: hatay'da doğan her 4 çocuktan 3'ünün suriyeli olması)
  • eskaza devlet hastanesinde doğum yapan varsa benim gibi bu arap meselesinin ciddiyetini anlar.
    araplar doğuma tüm aile gelir koridorda çocukları dolanıp durur. doğuran kadının 1 yaş arayla en az 5 çocuğu vardır.
  • iyi bari hastaneye almışlar, rezalettir.
  • bu suriyeliler aynı rahatlıkla suriye'de fare gibi üreyebilir miydi acaba? öz yurdunda bile suriyeliler yüzünden yer kalmıyor. rezalete bak.
  • evet, suriyeli olmadığın için bu muamele. neredeyse 10 yıl önceden böyle olacağımız belliydi. yine de malûm partiye oy vermeye devam etti bu millet. bence hepinize, hepimize müstehak bu.
hesabın var mı? giriş yap