• insanların köpeklerden ve öteki canlılardan daha üstün olduğunu söyleyen yıldız tilbe'ye hayko yanıt vermiş. ve tahmin ettiğiniz gibi itleri daha kıymetli gördüğünü ima eden ayrıca yıldız tilbe için kendi kendine büyüyemeyen biri demiş.
    ilgili twit
    haykoyu çok severim lakin böyle köpek sevdalısı olup sokaktaki çocukları öldüren itlere tek ses etmeyip üstüne bir de savunmasi bir hayranı olarak gözümden düşürdü kendisini açıkçası.
  • artık bu sokak köpeklerinin önüne geçilmesi lazım her yıl tek seferde 10 civarı çoğalıyorlar bazı bölgeleri sahiplenip gruplar halinde insanların üzerine giderek havlıyorlar son günlerde yaşadığım yerde insanları ısırdıklarını duyuyorum bunlar yüzünden bisiklet motor scooter üstünden düşenleri gördüm ve bu durumlar çok sık yaşanıyor şuan sokak köpeklerini savunanlar ya maddi manevi çıkar elde ediyor yada kendine ait özel yaşam alanı var gideceği yerlere araçla gidip köpeklerin giremediği sitelerde yaşıyorlar bu pahalı araçlardan inen insanlar sürekli ara sokaklara grip insanların geçtiği kaldırımlara yağlı yemek artığı ve mama döküp aracına binip gidiyor besleme yapıyoruz diye insanların yaşam alanının içine edip gidiyorlar
  • saçmalamıştır
  • yıldız tilbe dinlerim eskiden severdim de ama bu hayvanlar için söylediklerinden sonra sevmiyorum.hayko'nun müziği bana hitap etmez ama hayvanlar konusunda daha duyarlı olması yüzünden saygım arttı kendisine...
  • itlerin canı, insan canından daha değerli olduğu bir dönemde yaşıyoruz. işin garip tarafı bizim insanımızın bir çoğuda bu durumu savunuyor, bunlar gerçekten kafayı yemiş, bu insanlarla tartışamazsınız, bu insanlara bu durumu asla anlatamazsınız, ancak başlarına gelmesi lazım.
  • çok antipatik bir tweet.

    yıldız haklı, hayko haksız. oturmuşsun tatil beldesindeki villanda; şehrin göbeğinde bile otursa sabahın 7'sinde o karanlıkta işe/okula giderken ''ulan inş köpek çetesi çıkmaz karşıma'' diyen insanlara twitter'da felsefe yapıyorsun.
  • haykocum sadece müzik yap sen, inan bu şekilde daha iyisin dedirten tweettir.

    sokak köpekleri yüzünden kaç insan tedirgin geziyor piyasada tabii hayko'nun haberi yok bundan herhalde. van'da sokak köpeği yüzünden yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden o çocuk hakkında da bir şeyler söyleseydin keşke.

    yaptığın müziğe, muhalif duruşuna saygım sonsuz ama bu konuda haksızsın. açık ve net.
  • olan gariban halka oluyor. hayko'nun yaşadığı izole yerlerde kimsenin başına gelmez böyle şeyler. sosyal medyanın tribünlerinin kimin elinde olduğu malum.
  • teknik olarak hayko cepkin'in bakış açısı doğru bir bakış açısı.

    lakin sokak köpekleri hususunda çözüme ulaşılması gerekiyor artık.

    köpeklerin sokaklarda iyi bir hayat sürdüğünü iddia edenler; köpeklerin sefalet, açlık ve hastalık içerisinde yaşayıp ölmelerine... aynı zamanda o köpeklerin çoluğu çocuğu öldürmesine sebep olanlardır.

    hem köpekler yüzünden ölen insanlara üzülüyorum... hem de duygu mastürbasyonuyla kendini tatmin eden bencil insanlar yüzünden sokaklarda perişan olan köpeklere üzülüyorum.
  • müteahhitlik yaparak para kazanan bir müzisyenin saçmalaması. madem öyle neden insanlara ev yapıyorsun köpek kulübesi yap kardeşim.
hesabın var mı? giriş yap