• yeni bir altinci nesil yazar.
  • müridi olunası muhabbeti hoş hazret. keyif verici ve bağımlılık yapıcıdır. uyarmadı demeyin.
  • allah baba'nın çarpacağı ajitatör peygamber, yok devesi hazretleri.
  • yakın zamanda çok populer olacak bir yazar arkadaşımız. kutsal değerlere hakaret desen var gerizekalı başlık desen var. bir de tespitler başladımı tadından yenmez.

    (bkz: diyalektik birdir ve muhabbet onun resuludur)
    (bkz: kurban i keriz)
  • 3 gündür buralarda dolaşanların yeni bişey yaptığını zannettiği yazar.

    çok şeyi eleştiriyormuş. şöyle adam gibi eleştiri görmemiş yurdum insanının son rol modeli.

    çok ilginç yazar, evet üslubu falan, hiç görülmemiş. bi tane.
  • dini kurallarin genel algilanisini "soyledir boyledir, soyle yapsak daha ahlakli olmaz mi acep?" demek yerine vahiy satirlariyla tartismis bir insandir. fakat vahiy taklitleriyle dini basitce elesitiren, dalga gecenlere dair anilarimiz bol oldugundan haketmedigi kadar ters bir reaksiyonla karsilasmistir kanimca. tamam bilmedigimiz gormedigimiz bir sey soylemiyor ama belden asagi da vurmuyor arkadas.
  • islam inancına sahip, islam inancıyla yaşayan insanlar haricindekiler tarafından "yok canım ya, kutsal değerlere karşı bir saldırı yapmıyor" denilerek savunulan yazar. peki arkadaşım, sen sahip olmadığın hassasiyetlere göre nasıl değerlendirme yapıyorsun? zaten inanmadığın, yaşamadığın bi yaşamın nelerden incineceğini, yaralanacağını nereden biliyorsun?
    bilemiyorsun işte...
    bu arkadaş, tanımam etmem ama dibine kadar saygısızlık yapan birisidir allah'(cc)a, islam'a, hz. muhammed (sav)'e... islamı yaşamayıp islamlıkların nelerden incinmesi gerektiğine karar verenlere duyurulur.

    (bkz: #6405446)
  • "muhabbetten muhammed oldu hâsıl
    muhammed'siz muhabbet'ten ne hasıl (sallallâhu aleyhi ve sellem) ?"
  • kimi incitip incitmedigine, kimin ne kadar hassas olduguna gore degil, soylediginin icerigine bakilmasi gereken yazarlardan sadece biridir. zira dusunceler kimin incinecegine gore degil, bir mantik cercevesine oturtulmaya calisilarak savunulmalidir. din gibi cogulu kapsayan (anan baban gibi senin ozel hayatina dair bir deger degil bu) konularda elbet bol bol konusan olacaktir. kutsal kitabin adini degistirerek baska bir hayali kitaptan bahsedebilir, bunun artik senin kitabinla baglantisini kurmak zorunda degilsin. adam sana "islama inananlar kerizdir" mealinde bir laf etmedikce ben senin neyden alinmaman gerektigine dair gayet guzel ahkam keserim. misal ne demis arkadas, "beynini limonla salata yapan bizden degildir". bu senin dininin neresine hakaret simdi? "bizden olmayanlar beynini salata yapar" mi demektir bu? dindar bir insan belki bunu boyle algilayabilir, bu o insanin hatasidir, cumle bunu soylemiyor. matematikteki kumeler teorisini hatirlayalim. belki senin dinine mensup olan "bazi" insanlara elestiri olabilir ama sen bunlardan biri degilsen bu sana koymamalidir, koyuyorsa da bundan bu yazar sorumlu degildir. "butuuun buralar benim hassasiyet alanim, deymeyin burlara" diyen insanlar tehlikelidir, siniri yok bunun cunku, gayet enerjisi yuksek bir tartisma firsatini da heba etmis oluyoruz boylelikle. bu arada uyari: bol keseden kufur, asagilama, bu savunma dahilinde degildir.
hesabın var mı? giriş yap