• medyascope'da, şöyle güzel bir programda keşfettiğim insan;

    https://www.youtube.com/watch?v=hmlaguiwl3s

    kimmiş neciymiş diye google'a sorunca, sabah paçavrasının "şok gerçek ortaya çıktı! sosyetik terör" haberini gördüm fakat tıklayıp okumaya elim gitmedi.

    haberin altında şöyle bir açıklama vardı: "ahmet türk'ün torunu heja türk'un tutuklandığı operasyonda, pkk'nın gerçekleştireceği eylem ortaya çıktı."

    *
  • medyascope da program yapmaktadır
  • kendisiyle kadikoy'de , serin bir yaz aksami kalabalik olmayan acik bir kafede f. scott fitzgerald'ın muhteşem gatsby adlı romanında insan ilişkilerinin karmaşıklığı uzerine konusmak istedigim foşşiq bir guzellige sahip pkk sempatizani , türk dusmani kadin.
  • zamanında boğaziçi üniversitesi kampüs otoparkında ele geçirilen bomba düzeneği ile ilgili "örgüt üyesi olmak" ve "örgüt propagandası yapmak" gibi suçlardan yargılanan ve 9 ay cezaevinde yatıp, tahliye olan kişi.
    kaynak

    aynı zamanda bu kişi bugün, türkiye'nin sınır ötesi operasyon tezkeresinin, hdp hariç oy birliği ile mecliste kabul edilmesi hakkında da, "içimde tarifsiz bir öfke var. kürdistanı bu köpeklere yem ediyorlar. lanet olsun. lanet" şeklinde tweet atmış.
    kaynak

    bu tweeti skandal paylasim olarak manşet eden editörleri anlamak mümkün değil. bu kişinin böyle bir paylaşım yapmasına şaşırmak asıl skandal.
  • "stranen neşúştî " adında üç şarkılık albümü çıkmış olan sanatçıdır. kürt müzigine modern yorum getirmiştir. gayet de tatlı şarkılar. ben daha çok klasik eserleri seslendiresini seviyorum. serxere be diyorum
  • eşşeğin biri "allah türk soyadı ile imtihan ediyor." demiş. doğudaki binlerce kürt aileye öztürk,türk,bozkurt,ertürk vb. soyadları veren zihniyeti allah olarak gördüğü için herhalde.
  • mome isimli filmin basrol oyuncusu ve yapimcisi olan kurt kadin. kendisini nave te ciyeden tanirim ve bedel odemesine de saygimiz sonsuz. filmi london global kurdish film festival'de izleme sansi buldum. imdb rating'i cok yaniltici geldi. guzel kurgulanmis hos bir polisiye, kovalamaca filmi ama en fazla 6.5 verirdim. heja hanim'in surekli yuzunu ortaya cikarmasi ve guzelliginden bahsetmesi biraz fenalik veriyor film boyunca. twitter hesabini da bu yuzden takip etmeyi birakmistim. umarim kendi icinde bir ic denge yakalar tez zamanda.
  • aynı zamanda siyasetçi ahmet türk‘ün torunu olan kürt şarkıcı. çok berrak ve yanık bir sesi var, severek dinliyoruz.
hesabın var mı? giriş yap