• a101 çalışanı tarafından yerde kilit pozisyona alınan adama tekme atan "delikanlıları" gösteren video.
  • kaşar ve tereyağ çalacak hale gelen vatandaşın etkisiz hale getirilmesi.
  • gücünüz anca bunlara yeter. sanki patronu madalya takacak. ülkeyi soyup soğana çevirenlerden de böyle hesap sorsanıza. yerse.

    george floydculuk oynayan bir zanlı barından video.
  • başta çalışanlara enayi dedim. zaten sizi üç kuruş maaşa çalıştırıyorlar ne uğraşıyorsun. çağır polisi gerekeni yapsın. ama sonra çalışan "bizim cebimizden çıkıyor" dedi. düzene bak be.
  • marketlerden bu tip pahada ağır yükte hafif ürünler çok çalınır. hırsızlar sonrasında çaldıkları ürünleri anlaşmalı oldukları bakkallara toptancı fiyatının yarısına satar ve nakite çevirir.

    olan ise garibim asgari maaşlı market çalışanlarına olur çünkü market maaşlarından keser. kasiyer artık nasıl sinirle dolmuşsa yakalayınca acısını çıkarmış.
  • aq müptezeli yalandan hırlarken "ay bırakın nefes alsın adam" diyen tuzu kuru ablalara a101 çalışanının verdiği "çaldığı şeylerin parası senden mi çıkıyor?" cevabı üzmüştür.
    insani koşullarda çalıştırılmayan zincir market çalışanları kasada açık verme korkusunun yanında bir de böyle itle kopukla uğraşmak zorundalar.
  • bir grup aptal kadının ya nefes alamıyor diye bızıklaması yüzünden izlemeye devam edemedim.

    arkadaş bu adamlar kolpacı. yani yolda giderken yalandan bayılan. ağzından köpük çıkaran vs. bunlarda her yol var, tantanacılık, cepcilik, kolpacılık aleni hırsızlık, az götü yerlerse gasp. bunların neyine acıyacaksın. çocuk yakaladı ilkinde kadınların lafına kanıp bıraktı eleman anında koşmaya başladı.

    zalime zulüm revadır. hırsız piçe acınmaz. duyar kasmanın alemi yok. yazık diyen ablanın çantayı yürütseydi yada evinden bir şey çalsaydı abla ile o zaman konuşalım.

    tanım: gerekene gerektiği gibi davranan çalışan. o da biliyor polis gelince serbest kalacak en azından ne kadar hıncını çıkarsa kardır.
  • "bizim cebimizden çıkıyor"
    lanet olsun böyle düzene
    acaba hırsız kim?
hesabın var mı? giriş yap