• kadıköy'de de bir yenisi ve de istanbul anadolu yakasında bir ilki olarak açılmış ucuz konaklama mekanı..

    (bkz: hush hostel & cafe)

    http://www.hushhostelistanbul.com/
  • kadıköyde süreyya'nın karşı sokağında anadolu yakasının ilk hosteli. uygun fiyatları ve nefis serin ortamı ile sadece bira içmeye bile gidilesi.
    http://www.hushhostelistanbul.com/
  • kadıköy'de bulunabilecek en uygun fiyatlı, temiz, sevimli hostel. en alt katında sergiler oluyor. fakat en büyük artısı, yaz bahçesi ve sınırsız wii.
  • yeldeğirmeni'ni turistik semte çeviren hostel.
  • hush hostel moda isimli, aslında pek de moda'da sayılmayan ancak konum itibariyle hakikaten mükemmel olan şubesinde çokça zaman geçirdiğim başarılı ve kaliteli hostel. yalnız gürültüsü çok olur, darbuka sesleri özellikle yazın, uyumanıza büyük bir engeldir. onun dışında herhangi bir kusurdan bahsetmek mümkün değildir. yönetici kadrosu genç ve oldukça tatlı kişilerdir. mantıklı olanın da bu olduğu üzere, yabancı turistlere yönelik stratejileri bir hayli fazladır. etkinliği bol bir mekandır. ben her daim çift kişilik odalarında kaldım, bir defası ortak banyo olmak üzere ve diyebilirim ki olması gerektiği kadar temiz bir yerdir ve iyi bir yatırımla meydana geldiği ilk bakışta anlayabileceğiniz bir gerçektir. ortak banyosunun turistler tarafından, daha doğrusu turist çiftler tarafından sıkça kullanıldığına şahit olmuşumdur.* zaten sevişme sesleri de pek eksik olmaz geceleri. ama kimse kimseyi rahatsız etmez, rahat bir yerdir. check-in ve check-out saatleri de esnektir, odayı geç terk etseniz de ses etmezler. güzel yerdir hush, biraz pahalıdır ama buna değer ve tavsiye edilir.
  • istanbul'daki açık ara en güzel, en temiz, en samimi hostel.
    kadiköy'ün sokaklarında saklı olan nimet.
    kendine has ruhu olan güzel yerlerden.

    (moda şubesi için aynı şeyleri malesef söyleyemiyorum...)
  • kadıköy'de nadir rastladıgım terasında deniz manzaralı barı olan mekan. gerek couchsurfing language etkinlikleri, gerek dj performanslarıyla harika konseptlere sahip. her hafta sonu bir etkinlik oluyor mutlaka. hafta içi de hostele gelip, gelen yabancı gezginlerle ve çalışanlarıyla vakit geçirmek eğlenceli oluyor baya.

    (bkz: hush hostel moda)
  • kadıköy'ün en merkezi yerinde bulunup da bu denli uygun fiyatlı ve temiz bir hostel bulunabileceğini düşünmezdim. çalışanları da son derece güler yüzlü işini severek yapan genç ve dinamik bir ekip. akşam vakti teraslarındaki atmosfer ve manzara da paha biçilemez.
    ancak içkileri bu kadar ucuz yapmayıp, sulandırmaktan da vazgeçelerse on numara olabilecek mekan. tavsiye ederim. gidiniz deneyimleyiniz efenim.
  • kadıköy'ün merkezinde bir kaç günlük yapılacak kaçamak için gayet ideal bir hosteldir. odalarının geniş ve yüksek tavanlı olması ile bir şükelayı hak etmiştir. yeldeğirmeni'ndeki şubesindeki terası ve atmosferi ile de gönlümüzü kazanmıştır.
hesabın var mı? giriş yap