• zamanında fetö dedikleri eski kankalarinin dibinden ayrilmayan birinin beyanatı.
    bilmeyenler için zamaninda fetö nün gazetesi zaman da yazarlık yapmış kişi. atatürk kelimesi ağzına gereğinden fazla büyük gelir bu arkadaşın.
  • doğrudan atatürk'ü değil modernleşme projesini hedef alan paylaşım.

    kendi masalımız sarpa sardığı için batılıların masallarına döndük zaten. haydi batılılaşalım demedi kimse durup dururken.

    ekonomi, ordu, bilim... ne varsa geride kaldığımız için arayışa girildi.

    kendi masalımızı yazmak için batılının eriştiği noktayı aşmak gerekiyor ibrahim bey. sosyal medya sansürü ile mi aşmayı düşünüyorsunuz?
  • akıldan yoksun açıklamadır. kusura bakma ibrahimciğim. okuduğun kitaplar bir boka yaramamış.

    bir de dikkat ediyorum, fetullahın fantezi dünyasındaki her şeyi bu adamlar gerçekleştirmeye ve savunmaya çalışıyor.
  • bu dediğinde ne gibi bir sıkıntı var anlamadım?

    hedefini ülküsünü kızıl elma koymuş bir milettin kendini prangalaması ne kadar saçma ise bu söylenilenden atatürk'ü hedef alındı demek o kadar saçmadır.

    amk trolleri işiniz gücünüz insanları birbirine düşürmek başka hiç bir vasfınız yok!
  • merak ediyorum nasil bi hikaye yazacaklar? bu ulkeye su zamana kadar muspet ne kattilar da cikip hikayeden falan bahsediyorlar? kendisinin bile inanmadigi kimseye bir gram umut vermeyen oylesine bir tweet.
  • modernleşme adı altında ne demek. batılılar modern işte, ya onlar gibi olursun ya da diğerleri gibi. ne var bunu anlamayacak da bu kadar çarpıtacak :) halkımız diğerlerini seçti, sonucu hep beraber görüyoruz ve göreceğiz.
  • cumhuriyet düşmanı bir siyasal islamcının şaşırtmayın demecidir.
  • düşünsenize cumhuriyetin ilk yılları, geçen gün fatihte dolaşan tipler gibi tipler çıkmışlar sokaklara hilafet istiyoruz diye bağırıyorlar. zaten savaştan yeni çıkmışsın, 300 yıl gerindeki avrupa sana 500 yıl fark atmış önde gidiyor, toplum birilerinin kölesi olmasın diye uğraşıyorsun ama birileri çıkıp hilafet diye bağırıyor. sonra istiklal mahkemeleri nasıl kuruldu vs. asıl ben size bir şey söyleyeyim mi yıllardır bize anlatılan istiklal mahkemeleri hikayelerine bakmak lazım. savunmaya gerek yok ben savunma yapacak bir şey yapmadım deyip aslında 4 saat savunma yapacak suçlarını mı ararsın, şapka takmadı diye asıldı denilenin gizli örgüt faaliyetlerini mi ararsın. var da var yani.

    katılıyorum, bize anlatılanı değil gerçeği araştırmamız lazım. böylelikle bu bataktan kurtulabiliriz. bu bataktan kastımın ne olduğunu anladınız.
hesabın var mı? giriş yap