• belek'te değil kadriye'de bulunan oteldir.
  • villalar da kalmanizi tavsiye ederim, gorebileceginiz en guler yuzlu personel bu otel de calisiyor
  • cocuklu aileler için muhteşem bir otel. hiçbir sorun yaşamadık..
    gerçi 3.5 yaşındaki oğlumun gün boyu aktivitelerden bitap düşüp erkenden uyuması 1-2 aktiviteden geri kalmamıza yol açtı.*

    cocuk havuzu ve aquapark oldukça eğlenceli. ana havuz kenarında devamlı müzik yayını vardı. genelde açık büfeyi beğenmem ama yemekler de bayağı lezzetliydi. özellikle çok zengin bir salata bölümü vardı. her gün kırmızı et-beyaz et-balık secenekleri mevcuttu diye anımsıyorum. çocuklar için ayrı büfe olduğunu zaten söylememe gerek yok.
    12:00-16:00 arası sahildeki snack barda gözleme,pizza, makarna,hamburger, fried chicken, pilav, kumpir, salata yiyebilirsiniz. hepsi lezzetli. ayrıca günün her saati dondurma var.
    5 gece konakladık, 1 gece haric animasyonlar süperdi (izlediğim en iyi michael jackson tribute show ve doğma büyüme kolombiya'lı müzisyenlerin canlı müzik yaptığı latin gecesi harikaydı)
    bazı bar çalışanlarının yüzü düşüktü evet ama 43 derece sıcakta çalışmak kolay değil, ne istediysem hemen hazırlayıp takdim ettiler. benim için önemli olan bu. adamı karşıma alıp saatlerce sohbet etmeyeceğim yani :)

    denizi klasik belek denizi. öğlen 11-12'ye kadar sakin, ondan sonra dalga başlıyor ve bulanıyor.
    bir de avm'lerdeki paralı oyuncaklar benzeri bir bölüm var cocuk kulubu yolunda. biz hiç dönüp bakmadık ama belki bazı cocuklu aileler için sorun olabilir :)
  • hakkında en son 4 yıl once entry girilen otel. yakın zamanda konaklamis bir suser tarafından, çocuklu konaklama için nasıldır, denizi, havuzu, yemekleri, odaları vs hakkinda bilgilendirilsem çok makbule geçerdi.
  • çocuklu konaklama için uygun olan otel.
  • aile, cocuklu konaklama icin uygun güzel otel. calisanlari oldukca yardimsever. yemekleri oldukca iyi. genel anlamda temiz bir otel, odalari daha da temiz olabilirdi.. sehre yakinligiyla tercih edilinebilir.. denizi ogleden sonralari dalgali, animasyon gösterileri gercekten cok iyi..
hesabın var mı? giriş yap