• bir yazar.

    dün akşam 8 sularında şişhane metro istasyonunun istiklal çıkışından çıkar çıkmaz birini gördüm. "kitabımı okumak ister misiniz, ben yazdım" minvalinde bir şeyler söylüyordu belli aralıklarla. hedefim nevizade'ydi, birkaç kadeh bir şeyler içecektim, o yüzden durmadım, aslında umursamamış değildim, ben de yazdıklarını pazarlamaya çalışan biriyim nihayetinde. yazdığım roman yayınevlerinden kaç defa ret yedi kim bilir, empati kurmam kolay oldu, lakin iletişimi kuvvetli biri değilim, insanlara genelde uzaktan bakmayı tercih ederim.

    mekâna gidildi, içildi, muhabbet edildi, güzel bir akşam geçirildi. 11 civarında geldiğim istasyona hareketlendim. hâlâ oradaydı, soğukta öylece dikiliyor ve kitabını satmaya çalışıyordu. neyse, göz ucuyla baktıktan sonra merdivenlerden aşağı inmeye başladım, sonra tuhaf bir his kapladı içimi ve merdivenlerden apar topar yukarı çıktım. yanına gittim ve bir kitabını aldım. benim için imzaladı. beyoğlu'nda bir gece, leroy smith beyefendiye.

    eve gelince hikâyesine baktım, ilgimi daha da çekti, ben de burada paylaşmak istedim. kitabı okumadım, belki iyi belki kötü, bilemiyorum, ben tutkusuna hayran oldum doğrusu.

    röportaj yapılmış kendisiyle:

    https://blog.quicksigorta.com/…aklarda-satiyor-1448

    bu da kitabı:

    https://www.kirmizikedi.com/kitap/kisi/171301

    herkes kendi telaşında bu dünyada. yolu açık olsun.
  • (bkz: #150688627)
hesabın var mı? giriş yap