• 1934'de doğan ve 36 yaşında intihar ederek hayata veda eden isveçli güzel aktrist. imdb'ye göre 51 filmde yer alan aktristi şahsen ben hang 'em high adlı film sayesinde tanıdım. orda gerçekten güzelliğiyle dikkat çekiyor. ancak filmden iki yıl sonra yüksek dozda alkol ve uyuşturucu yüzünden intihar etmesi trajik.
  • (bkz: the buccaneer)
  • yüksek dozda uyuşturucu ve alkol alarak hayatını sonlandırmış isveç asıllı amerikalı güzel aktris. sanılanın aksine asıl adı ingrid stensland'dır. amerika'ya gelişi ünlü olmak amacıyla değildir. 1940'larda ailesiyle kansas'a yerleşmiştir.

    1961 yılında kendisi gibi oyuncu olan siyahi aktör ike jones ile evlenmiş fakat dönemin toplumsal baskıları nedeniyle ölümüne değin evliliğini gizli tutmak zorunda kalmıştır. haliyle çocuk sahibi olmayı da tercih etmemiştir.

    yukarıdaki entryde bahsedildiğinin aksine, sektörde önüne gelenle yatmamış, bu sebeple kimi önemli yapımlarda rol alamamış ve hak ettiği değeri görememiştir. oldukça utangaç bir yapısı olması nedeniyle genel olarak ikili ilişkileri zayıf olmuştur.

    1957 yılında (bkz: bing crosby) ile nişanlıyken katolik olmayı reddetmesi nedeniyle bu ilişki sona ermiştir.

    rol aldığı filmlerde özellikle cinsellikten uzak durmaya çalışmıştır.

    merhume ingrid hanım, meşhur (bkz: hang 'em high) filminin bir sahnesinde (bkz: clint eastwood) ile pikniğe gitmiştir. clint bey piknik sepetinden haşlanmış yumurta alır, sohbet devam etmektedir. clint yumurtadan bir ısırık alır ve yumurtalı ağzıyla ingrid stevens'ın dudaklarına hamle eder. kadın başını çevirir, öpüşmek istememiştir. işte ingrid stevens'ın, clint eastwood'un yumurtalı ağzına çaresizce bakışları ödüllüktür.
  • the twilight zone'un ilk sezonunun 16. bölümünde güzelliğiyle dikkat çeken, ikinci sezonda da bir bölümde arzı endam eden 36 yaşında yüksek dozdan intihar etmiş başarılı oyuncu.
  • the twilight zone'un the hitch-hiker bölümünü trajik hayatını ve kaderini bilerek izleyince bambaşka duygulara sürükler insanı.(bkz: #123285173) https://cultfilmalley.com.au/…on-run-1970-part-one/ belkide 35 yaşında ölümünden,kendi alacakaranlık kuşağından gerçekten kaçmaya çalışıyor inger stevens.
  • the twilight zone dizisinde nan adams karakterini oynamış güzel oyuncu.
  • hang 'em high filminde clint eastwood ile başrolü paylaşmış efsane kadın oyuncu, henüz 35 yaşında iken hayata veda etmiştir.
    (bkz: uyuşturucu öldürür)
hesabın var mı? giriş yap